MATI ISIDORA JE PREDVIDELA TERORIZAM, MASAKRE I SILOVANJA: Naježićete se kada čujete njeno proročanstvo! (VIDEO)

Mati je iz svog ugla još 2001. godine dala predstavu svega što se u poslednje vreme dešava

  • 36

Mati Isidora iz manastira Sisojevac u Paraćinu besedila je u maja 2001. godine sa manjom grupom poklonika o poslednjim vremenima. Nakon svega što se dešava u poslednje vreme, njena priča aktuelna je i danas, možda čak više nego ikada!

STRAŠNO PROROČANSTVO MATI ISIDORE: Katastrofa ide na ovaj svet, obračun će se desiti u Jerusalimu! (VIDEO)

JEZIVO PROROČANSTVO BABA VANGE ZA 2016: Evropa strepi od njenog predviđanja za ovu godinu (VIDEO)

Mati je iz svog ugla još 2001. godine dala predstavu svega što se u poslednje vreme dešava. Ona je najavila zemljotrese, poplave, ratove, nemaštinu, suše, i naglasila da će Bog suditi narodima, a narod će se namučiti. U Srbiji se od poplava, preko masovnog masakra u Ivanči, u kojem je Ljubiša Bogdanović ubio 13 ljudi, koji je proglašen za najstrašniji na Balkanu dogodilo mnogo silovanja, ubistava, nesreća. Među njima su i ovi koji su potresli Srbiju u poslednjih mesec dana, poput masakra u Žitištu, u kojem je Siniša Zlatić oduzeo život petoro ljudi, i ranio više od 20, ali i silovanje i svirepo ubistvo trogodišnje devojčice Anđeline Stefanović, koju je ubio monstrum Vladica Rajković iz sela Vratarnica kod Zaječara.

PROROČANSTVO NASLEDNICE TARABIĆA: Srbiju čekaju teški dani, tek nam stiže pakleni period (FOTO) (VIDEO)

Pritnskin: Youtube/Dugo Konačište Pritnskin: Youtube/Dugo Konačište

Ako se osvrnemo i na situaciju u svetu, gde su učestali teroristički napadi, počevši od Pariza u kojem je stradalo više od 130 ljudi, Brisela, Istanbula, Nice, izgleda da se proročanstvo mati Isidore ostvaruje danas više nego ikada.

STRAŠNO PROROČANSTVO MATI ISIDORE: Katastrofa ide na ovaj svet, obračun će se desiti u Jerusalimu! (VIDEO)

Evo šta u besedi priča mati Isidora:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    18. jul 2016 | 13:55

    Ja nisam prorok ali znam da ce biti ratova, gladi siromaštva, zločina, poplava, zemljotresa.... U budućnosti kao i u prošlosti. Ništa novo.

  • Kozak

    18. jul 2016 | 19:22

    Znas prijatelju osecaj me vara ja znam da je bog stvorio sve a ko je stvorio boga na ovo pitanje vidim koliko smo mi mali kao ljudi ne mozemo to shvatiti najezim se kad sebe to pitam nemam predstavu ni malo..

  • Bilja

    18. jul 2016 | 13:25

    Ja verujem u ovo mozda ne doslovce a i lagano svet ide ka propasti...mi smo postali losiji i idemo jos dublje ka tome...a ovaj komentar ne mlati mati govori o prostom i primitivnom necoveku bez trunke vere i postovanja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA