LJUDI UPADAJU U BUNARE DUBOKE I DO 8 METARA: Bizarni događaji potresaju Makedoniju!

Još nije poznato kako je starac naglavačke pao u bunar dubok šest metara

  • 12

Deda od oko 70 godina proteklog vikenda je upao u bunar u jednom selu blizu makedonskog grada Negotina, ali je na sreću spasen. Još nije poznato kako je starac naglavačke pao u bunar dubok šest metara. Ovaj slučaj samo je jedan u nizu "padanja u bunare", koji su sve učestaliji poslednjih meseci u Makedoniji.

UBIO DRUGA, PA GA BACIO U CRKVENI BUNAR? Krvavi zločin "oterao“ pravoslavne vernike iz bogomolje!

Na sreću, najbliža familija je dedu na vreme izvukla iz bunara gde se nagutao blata i vode, i pozvala Hitnu pomoć, koja je konstatovala da ne diše. Lekari bolnice u Negotinu su ubrzo uspeli da ga reanimiraju i pošalju u Urgentni cenat u Skoplje.

Ovo nije prvi slučaj pada u bunar u Makedoniji. Nedavno je sredovečna žena iz sela Vataša upala u bunar dubok osam metara, ali je, kada su je vatrogasci izvukli, začudo prošla bez težih povreda.

Život je pre nepuna tri meseca spasen i četvorogodišnjem detetu iz skopskog sela Saraj koje je upalo u bunar. Dete se igralo oko bunara, a kada se nagnuo preko otvora upalo je u njega. Bunar nije bio dubok, pa dete nije palo sa velike visine. Ipak, nagutalo se vode, pa su ga lekari sa Dečije klinike u Skoplju jedva spasli.

(D.J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca gr.ψ. ΞΞΞΞ

    18. jul 2016 | 16:56

    KO VIDI NEBO U VODI, TAJ VIDI RIBE NA DRVETU !!! Deka je upravo u to hteo da nas uveri, kako je video nebo u vodi bunara, a da li je video ribice ????

  • 123

    18. jul 2016 | 12:29

    Traže pokemon...

  • Alien resurrection doctor

    18. jul 2016 | 13:03

    Trazio pokemone I upao u bunar .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA