UBIO DRUGA, PA GA BACIO U CRKVENI BUNAR? Krvavi zločin "oterao“ pravoslavne vernike iz bogomolje! (FOTO)

Bojan je pre desetak dana pronađen u bunaru pored crkve "Sveta Mina" u naselju Dobrošane sa prostrelnom ranom u glavi, a njegov brat Jugoslav veruje da je zločin izvršio njegov drug D.D.

  • 6

Krvavi zločin koji se pre desetak dana dogodio u naselju Dobrošani nadomak Kumanova, na severu Makedonije, "oterao" je vernike koji su dolazili da se mole u lokalnu crkvu "Sveta Mina" i iz crkvenog bunara uzimaju i piju "lekovitu vodu". Zločin je, prema prvim nalazima policije, počinio D.D. koji je pored crkve iz pištolja ubio svog druga Bojana Ilievskog (31) iz Kumanova, a potom ga bacio u bunar.

Na saslušanju pred javnim tužiocem, osumnjičeni D.D. je negirao delo, tvrdeći da je zbog ličnih problema Bojan izvršio samoubistvo skokom u bunar. Tužilaštvo čeka rezultate obdukcije koji će pokazati kako je nastradao mladi Kumanovčanin.

UBIO DRUGA (16) JER SU BILI ZALJUBLJENI U ISTU DEVOJKU: Otac ga predao policiji! (VIDEO)

Bojan je pre desetak dana pronađen u bunaru pored crkve "Sveta Mina" u naselju Dobrošane sa prostrelnom ranom u glavi, a njegov brat Jugoslav veruje da je zločin izvršio njegov drug D.D.

Foto: Suzana Nikolić Foto: Suzana Nikolić

Tri dana ranije porodica je prijavila nestanak Bojana. Poslednji put je viđen u blizini njegove kuće, i od tada mu se gubi svaki trag. Bojan je najverovatnije bio ubijen iste noći, jer su naredno jutro sveštenici crkve "Sveta Mina" od dve starije žene koje su došle da napune lekovitu vodu iz bunara čuli da okolo ima krvi, ali nisu obraćali pažnju misleći da je životinjska.

UBILI SU MU NAJBOLJEG DRUGA, A ON JE SVE GLEDAO: Poremećena skrivena kamera će vas iznervirati (VIDEO)

- Tamo je zaista bilo tragova krvi. Pogledali smo u bunar, ali ništa nismo videli jer je on dubok 15 metara i ima nadsrešnicu, a senku baca i okolna šuma, pa se ništa nije moglo videti. Otišli smo misleći da je bila ubijena neka mačka ili kuče, jer se noću tu okupljaju sumnjivi ljudi, a nalazili smo igle i špriceve. Tek kada je došla policija i rekla nam za zločin, nismo mogli poverovati, kažu sveštenici crkve "Sveta Mina".

U bunaru ima oko 4,5 metara vode, pa bi on trebao skroz da se ispumpa kako bi vernici i dalje mogli da piju "lekovitu vodu". U crkvi kažu da se on, najverovatnije, nikada više neće koristiti.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeretik

    9. jul 2016 | 14:25

    Pokajao se , pa ga bacio u svetu vodicu , da ga ozivi .

  • Mimi

    9. jul 2016 | 20:51

    Vrlo morbidan komentar.

  • Ja

    11. jul 2016 | 09:26

    Sumnjivi ljudi se okupljaju oko bunara sa svetom vodom. Mozda ubiju i koju macku ali je uredno spakuju u kontajner pa ne bi u bunar sa svetom vodom je bacili valjda. Jel to tako svestenici rezonuju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA