"DRAGO JE RASKOMADAN BONSEKOM ILI TESTEROM": Veštak otkrio JEZIVI NAČIN na koji je izveden ZLOČIN koji je POTRESAO SRBIJU

- Jedan je urađen odmah po pronalasku tela i drugi je sročen posle 11 dana, kad su pronađene natkolenice i kolena pokojnog Mašulovića. U vezi sa ovim veštačenjem postoji 89 fotografija, od kojih su 20 sa obdukcije - izjavio je Šćepanović

  • 5

Telo Draga Mašulovića (61), kog je sa 15 udaraca čekićem u potiljak ubio Obren Zirojević (36), isečeno je najverovatnije bonserkom ili testerom, rekao je pred Višim sudom u Beogradu veštak medicinske struke dr Gavrilo Šćepanović.

Svoje mišljenje i nalaze daje na osnovu dva obdukciona nalaza.

ODSEČENE BUTINE ŽRTVE SAKRIO OD ŽENE: Novi jezivi detalji ubistva koje je potreslo Srbiju (VIDEO)

- Jedan je urađen odmah po pronalasku tela i drugi je sročen posle 11 dana, kad su pronađene natkolenice i kolena pokojnog Mašulovića. U vezi sa ovim veštačenjem postoji 89 fotografija, od kojih su 20 sa obdukcije - izjavio je Šćepanović, prenose Novosti.

Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV, Facebook Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV, Facebook

Da li je osoba koja je masakrirala oca Zvezdinog košarkaša kopirala seriju Dekster? (VIDEO)

Psiholog i psihijatar su konstatovali da je Zirojević bio uračunljiv u momentu kad je, prema optužnici usmrtio Mašulovića. Prema njihovom mišljenju, telo je isekao u pokušaju da prikrije zločin, kako supruga, do koje mu je veoma stalo, ne bi saznala šta je uradio.

Foto: MNPress, Profimedia Foto: MNPress, Profimedia

Podsetimo, zločin se odigrao između 29. januara i 1. februara u Zirojevićevom stanu. On je tvrdio da se ne seća kad je počinio ubistvo, niti kako. Takođe je tvrdio da se ne seća ni da je raskomadao telo. Samo se seća da ga je Mašulović napao, da se branio i da mu je u jednom trenutku "pao mrak na oči".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA