VOJSKA PUCA NA PROLAZNIKE, LJUDI PADAJU MRTVI: Horor snimak sa Bosforskog mosta u Istanbulu (VIDEO)

Kako bi sprečili ulazak građana u evropski deo grada tokom vojnog puča u Turskoj, vojska je blokirala Bosforski most uperivši tenkovske cevi i puške prema demonstrantima

  • 4

Novi video-snimak krvoprolića na Bosforskom mostu otkriva pravi horor koji se odvijao u Istanbulu u noći sa 15. na 16. juni prilikom pokušaja državnog udara.

ERDOGAN LJUT: Uoči pokuššaja puča bilo je značajnih obaveštajnih propusta!

Nakon blokade mosta koju je izvršila pobunjenička frakcija turske vojske, građani iz azijskog dela grada okupili su se nedaleko od barikada protestujući protiv novonastale situacije. Dešavanja na spomenutom mostu spadaju u najdramatičniju epizodu pokušaja državnog udara.

NAJGORE TEK SLEDI? Turska suspenduje Evropsku konvenciju o ljudskim pravima!

Takođe, vojska je iste noći blokirala pristup i na mostu Sultan Mehmed Fatih.

Kako bi sprečili ulazak građana u evropski deo grada, vojska je blokirala Bosforski most uperivši tenkovske cevi i puške prema demonstrantima. Prilikom otvaranja vatre ubijeni su prisutni civili koji su bez oružja krenuli ka barikadama.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

BESNI TURSKI NAROD: Erdoganove pristalice uništavaju knjižaru i pale knjige!

Video RT-a koji je sačinjen od do sada neviđenih snimaka nadzornih kamera potvrđuje navode o smrtonosnom delovanju dela pobunjene vojske koja je ujutru odlučila da se preda na istom mestu odakle su tokom noći otvarali vatru.

Više od 140 civila ubijeno je te kobne noći, dok je ukupan broj mrtvih, uključujući vladine snage i pobunjenike, prešao 300.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA