≫ 

SILOVAO ĆERKU (11) ROĐENOG BRATA U NJEGOVOJ KUĆI: Da li je ovo najjeziviji zločin na Balkanu?

Zbog sramote, njena majka J.T. je sve do sada ćutala, a tek juče je slučaj prijavila policiji, jer je stric u julu ove godine ponovo više puta silovao devojčicu

  • 44

Majka dvanaestogodišnje devojčice iz skopskog naselja Karpoš V.T. kasno sinoć je u policiji prijavila da je nepoznati muškarac juče oko 19.30 časova silovao njenu maloletnu ćerku.

POTRESNA ISPOVEST ALEKSANDRE: Moja ćerka se ubila jer je silovana. Ja sam zato htela da UBIJEM 8 ljudi (FOTO)

U policiji kažu da je devojčica, koja je vozila bicikl u naselju, u jednom trenutku stala pored 40-ogodišnjeg nepoznatog muškarca, koji je išao peške, i od njega zatražila 20 denara. Čovek joj je rekao da će joj dati novac, ali ako sa njim pođe do obližnje garaže. Verujući u dobre namere čoveka, devojčica je krenula sa njim. Međutim, umesto 20 denara, on joj je dao 500 denara i potom silovao u garaži. Na odlasku joj je zapretio da nikome ništa ne govori.

Devojčica je, ipak, sve ispričala majci, koja je slučaj prijavila policiji. Policija sada traga za napasnikom.

Dozvolila je dileru da joj siluje ćerku u zamenu za drogu. STIGLA JU JE STRAŠNA KAZNA!

Još grozomornije silovanje devojčice desilo se u makedonskom gradu Prilep. Dok su roditelji maloletne devojčice bili na polju da beru duvan, u njihovoj kući, u spavaćoj sobi njihove dece, silovao ju je njen stric B.T iz sela Zapoložani – i to više puta tokom dve nedelje. To se dešavalo u leto 2012. godine kada je devojčica imala svega 11 godina.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Zbog sramote, njena majka J.T. je sve do sada ćutala, a tek juče je slučaj prijavila policiji, jer je stric u julu ove godine ponovo više puta silovao devojčicu.

U policiji kažu da je stric prestao da siluje svoju bratanicu u leto 2012. godine kada mu je ona zapretila da će sve ispričati ocu. Od tada, pa sve do prošle godine, B.T. nije imao nikakav fizički kontakt sa devojčicom.

U tom periodu joj je samo slao SMS poruke na mobilni telefon i Fejsbuk.

KASTRIRAJTE MONSTRUME: Isti muškarci ponovo grupno silovali istu devojku!

Međutim, u julu ove godine ponovo je nasrnuo na svoju, sada petnaestogodišnju bratanicu i ponovo je više puta silovao. O ovom zlodelu imaće dosta vremena da razmišlja u zatvoru.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N. S

    23. jul 2016 | 18:36

    Pa zar treba više puta?. Pa ne mogu da verujem. Pa jel' to mama iz poštovanja prema deveru, ćutala?. Ona je kretenka. Za čega je ona mama?. Zar mama ne služi da štiti decu od svega lošeg po svoju decu?. Ova mama misli da joj je roda donela dete pa ona treba o njoj i da brine. Mamu u ZATVOR kao saučesnika, a njega skloniti sa lica ove zemlje.

  • Lori

    23. jul 2016 | 20:44

    Ti si majka kucka odrekla bi se tebe odma! Sram te bilo precutati silovanje rodjenog deteta! Ja za moje oci vadim na zivo pa kud puklo

  • Miroslav

    23. jul 2016 | 16:53

    Doživotna robija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA