≫ 

NEVREME IZ HRVATSKE TUTNJI KA SRBIJI, VEĆ JE U SLAVONIJI: Udari gromova izazvali požar, zbog jake kiše nestala i struja (VIDEO)

Hrvatsku je večeras pogodilo jako nevreme praćeno jakom kišom i gradom, a prema izgledima vremena taj talas ubrzo će stići i u Srbiju

  • 4

Kako se i najavljivalo, u Hrvatsku je stigla promena vremena. Nevreme je danas u poslepodnevnim satima zahvatilo deo Požege.

STRAVIČNO NEVREME IZ BOSNE STIŽE U SRBIJU: Grad veličine pesnice uništava sve pred sobom, nebo prekrili CRNI OBLACI (FOTO) (VIDEO)

Ponovno su delovi Požege bili zahvaćeni jakom kišom i gradom koja bi mogla povećati ovogodišnje štete na poljoprivrednim kulturama koje su već pre uzrokovane lošim vremenom, javlja 034 portal.

(UŽIVO) CRNI GRADONOSNI OBLACI iz Hrvatske JURE ka Srbiji: Evo gde se TAČNO nalaze! (VIDEO)

Jača kiša pogodila je Trenkovo i Stražeman dok je u nekim delovima padao sitniji grad zajedno s jakom kišom. Za noćas se očekuju slične prognoze.

Led je padao i u Đakovu te u Kutjevu. Svakih nekoliko minuta nestaje struje, prenosi Večernji list.

Foto: Tanjug/HINA/DARIO GRZELJ Foto: Tanjug/HINA/DARIO GRZELJ

Nešto pre 19 časova udar groma izazvao je požar u Novim Mihaljevcima kod Požege. Kako su javili svedoci nevremena, grom je udario u manji izdvojeni objekat u kojem se nalazilo seno. Vatra je brzom intervencijom u vrlo kratkom vremenu ugašena.

Nevreme se očekuje i tokom noći u pojedinim delovima zemlje.

Pogledajte kako je izgledalo nevreme u Đakovu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA