≫ 

Meštani Borče imaju NOVU TEORIJU! INSPEKTOR TOŠA UZEO JE MITO ZBOG SLUČAJA JELENE MARJANOVIĆ

Komšije monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović sumnjaju da je suspendovani inspektor primao mito dok je radio na ovom slučaju, te možda zbog toga i nije došlo do razrešenja istog

  • 31
Jelena Marijanovic, Mito Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović, Telegraf, Pixabay

Meštani Borče sumnjaju da je inspektor policije T. D, poznatiji kao Toša, koji je radio na slučaju rasvetljavanja ubistva monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, a koji je suspendovan pre mesec i po dana, i koji je navodno "zbrisao" u Nemačku, u stvari primao mito upravo dok je radio na ovom slučaju.

OBRT U ISTRAZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Inspektor koji je znao SVE o ovom svirepom zločinu pobegao u Nemačku!

– Čuli smo da je suspendovan pre mesec i po dana. Svi meštani pričaju da je oduzeo novac i telefone nekog čoveka koji je bio priveden baš vezano za slučaj Jelene Marjanović – priča komšinica Marjanovića i Krsmanovića, i dodaje da je čudno kako je uopšte otišao u Nemačku ako je pod suspenzijom.

SEKTAŠKI SIMBOLI NA ULAZU U STAN RADE IZ BEČA: "Iscrtali su ih na Zoranov 38. rođendan"!

– On je od početka na ovom slučaju. Sumnjivo je sto je navodno uzeo novac i telefone, kažu da je to bilo nekog čoveka privedenog u vezi sa slučajem pevačice – kaže komšinica za Telegraf.

NEMCI OTKRIVAJU KO JE UBIO JELENU: Na snimcima sa tri bezbednosne kamere vidi se ubica pevačice?! (FOTO)

Dodala je i to da ne zna da li to po sredi zataškavanje i podmićivanje kako se slučaj ubijene pevačice ne bi razrešio.

– Više niko od meštana Borče nema nadu da ce se ovaj slučaj razrešiti. Sad kada je i ovaj inspektor suspendovan, nada je još manja – kaže komšinica.

"STALNO POMAŽEMO JELENINOJ MAJCI": Progovorio svekar ubijene pevačice! (VIDEO)

Kako dodaje, Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice, jedino ide do lekara i po malu Janu, ali ne izlazi maltene iz kuće.

– Zorica se nekako drži zbog male Jane, ali žena maltene po mraku ne izlazi nigde, niti može sa Janom da prošeta, plaši se otkad se sve desilo sa Jelenom – zaključila je komšinica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zuzu

    26. jul 2016 | 13:11

    Sta bi sa obrisanim porukama iz telefona ?

  • Zoks

    25. jul 2016 | 20:05

    OVO JE BRUKA NA SVETSKOM NIVOU. LJUDI, SRPSKA POLICIJA NE MOŽE DA REŠU UBISTVO , GDE JE I OBIČNOM ČOVEKU 80% SVE JASNO. MEDJUTIM ...I

  • Atina

    25. jul 2016 | 19:23

    Tacno je da u samom startu ima dosta propusta u istrazi...a sve su nagadjanja ....nje nema tesko joj majci o detetu a ostali svi ce da zive nazalost ubica je na slobodi sto je sramotno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA