PRIJATELJ UČESNIKA PAROVA UPUCAN 12 PUTA NAPUŠTA BOLNICU: Tatu majstor se oporavio od rafala ispred splava

Tatu majstor je dugo bio u kritičnom stanju, iako je sve vreme bio svestan i orijentisan, na sreću, lekari VMA su mu spasli život

  • 0

Tatu majstor Miloš Stevanović (34), koji je prošlog meseca upucan ispred jednog beogradskog splava, posle više od 30 dana napustiće Vojnomedicinsku akademiju (VMA) gde je bio hospitalizovan, saznaje Telegraf od njegovih bliskih prijatelja.

Ova pucnjava, u kojoj su pored Miloša, povređeni i učesnik Parova i reper Vuk Gojković, i jedna devojka, dogodila se 16. juna oko 3. 30 sati ujutru.

STRAVIČNI DETALJI PUCNJAVE ISPRED SPLAVA: Tatu majstor upucan 12 puta, poznati reper na VMA!

Incidentu je, navodno, prethodila svađa između dva ranjena mladića i dvojice nepoznatih na splavu, zbog čega ih je obezbeđenje izbacilo napolje. Nakon toga je došlo do obračuna.

Učesnik "Parova" upucan ispred splava!

Foto: Facebook/Milos Stevanovic Foto: Facebook/Milos Stevanovic

Tom prilikom, tatu majstor je nekoliko puta upucan u noge, leđa i jednom u kuk, Vuk je upucan jednom, dok je devojka dobila prostrelnu ranu na nozi od zalutalog metka, koji je napadač ispalio na Gojkovića i Stevanovića.

Foto: Facebook/Milos Stevanovic Foto: Facebook/Milos Stevanovic

OVO JE MILOŠ NA KOJEG JE ISPALJEN RAFAL ISPRED SPLAVA: Primio je 12 hitaca, nalazi se u šok sobi i u životnoj opasnosti je (FOTO)

Tatu majstor je dugo bio u kritičnom stanju, iako je sve vreme bio svestan i orijentisan. Na sreću, lekari VMA su mu spasli život.

(Lj. R.)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA