OKRUTNA IGRA SUDBINE: Anđela i Ivana su LIČILE KAO DA SU SESTRE, munja ih je pogodila i oduzela im živote U ISTOM TRENUTKU!

Poznavale su se iz detinjstva, bile su najbolje drugarice, neverovatno su ličile i bile su zajedno kada su im se životi ugasili

  • 5

Stradale devojčice Anđela Bačević i Ivana Ivanović bile su veoma bliske. Pored toga što su najbolje drugarice, one su neverovatno ličile jedna na drugu, toliko da se mnogima koji su videli ovu sliku učinilo da je reč o jednoj devojci na dve fotografije.

OVO SU DVA ANĐELA KOJE JE UBILA MUNJA: Za Anđelom i Ivanom žali cela nacija! (VIDEO)

Devojke su juče, kao i mnogo puta do tada, vreme provodile zajedno. Bile su na bazenu, a poginule su vraćajući se kući u nevremenu koje je zahvatilo Aleksandrovac. Pogodila ih je munja.

MUNJA UBILA I DRUGU DEVOJČICU: Preminula i Ivana iz Aleksandrovca, nezapamćena tragedija!

Devojčice su živele u švajcarskom kantonu Cug, koji se nalazi u središnjem delu ove zemlje, i bile su članovi KUD “Sveti Sava Cug”. Na Fejsbuk stranici ovog društva okačena je slika ova dva anđela, a ispod nje su mnogobrojni komentari i izjave saučešća porodicama.

“Počivajte u miru, anđeli. Neka vam je laka zemlja. Ostaćete zauvek u našim srcima”, “Zauvek ćete biti deo tima, i u našim srcima”, “Strašna tuga, mir sa anđelima nadjite anđeli dragi”, “Bože, kako su samo lepe. Zašto”, “Teška je bol u našim srcima”, “Dve prelepe devojke, dva cveta mladosti nek čuvaju anđeli”, samo su neki od mnogobrojnih komentara ostavljenih ispod ove fotografije.

- Anđela Bačević i Ivana Ivanović juče su nastradale od udara munje. Anđela će biti sahranjena sutra u 13 časova u Aleksandrovcu, a Ivana, koja je i rođena u Švajcarskoj, gde je živela celog života najverovatnije će biti sahranjena u toj zemlji. Njena porodica sada radi na tome da se njeno telo prebaci u Švajcarsku – rekli su iz opštine Aleksandrovac.

Anđela je preminula na licu mesta, dok je Ivana u komi prebačena u kruševačku bolnicu. Lekari na internom odeljenju više od sat i po vremena pokušavali su da je reanimiraju, ali nisu uspeli. Prema nezvaničnim informacijama, Ivana je preminula nešto posle 20.30 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    26. jul 2016 | 15:18

    Jel moguce Gospode Boze da si uzeo ova dva mlada i nevina zivota?!

  • CHE

    26. jul 2016 | 15:37

    ŽALOSNO, DA ŽALOSNIJE NE MOŽE BITI .

  • SNEZANA

    27. jul 2016 | 09:55

    KOJE BUDALE NA OVAJ TEKST UDARAJU MINUSE , DA LI IZ NEZNANJA ILI TOTALNE GLUPOSTI , NE MOGU DA VERUJEM . BOLESNIKA KOLIKO HOCES !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA