Makedonski carinici vršili rutinski pregled automobila srpskog državljanina, a onda su u prtljažniku pronašli POLA KILOGRAMA ZLATA (FOTO)

Kada su je otvorili u njoj je bilo 440 grama zlatnog nakita - muške i ženske narukvice, prstenje, lančići, broševi i osam muških i ženskih ručnih satova u ukupnoj vrednosti od oko milion denara (dva miliona dinara)

  • 5

Srpski državljanin, čije ime nije saopšteno, pokušao je da iz Makedonije iznese gotovo pola kilograma zlatnog nakita i osam ručnih satova, ali nije imao sreće.

NAMAMIO DEVOJČICU (12) U GARAŽU, PA JE BRUTALNO SILOVAO: Makedonska policija uspela da uhapsi NAPASNIKA za samo tri dana!

Njega su otkrili makedonski carinici na graničnom prelazu Tabanovce. Prilikom rutinskog pregleda automobila koji je vozio sa švajcarskim registarskim oznakama carinici su u prtljažniku pronašli šarenu kesicu i neseser umatene u crnu vreću.

Kada su je otvorili u njoj je bilo 440 grama zlatnog nakita - muške i ženske narukvice, prstenje, lančići, broševi i osam muških i ženskih ručnih satova u ukupnoj vrednosti od oko milion denara (dva miliona dinara).

Pošto roba nije bila prijavljena, carinici su protiv srpskog državljanina podneli krivičnu prijavu zbog šverca, a sudija mu je izrekao meru opreznosti i oduzeo putne isprave.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

(D. J. / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zane

    26. jul 2016 | 21:39

    Srpski državljanin sa autom švajcarskih tablica, koji švercuje zlato iz Makedonije može da bude samo šiptar sa srpskim pasošom. Mogu da se kladim.

  • Micromaestro

    26. jul 2016 | 21:56

    Ma klasicna dojava

  • Zlaja

    26. jul 2016 | 21:53

    Rutinski pregled, kako da ne? Neko ga je ocinkario, pa je došlo do "rutinskog" pregleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA