≫ 

HOROR KAKAV SRBIJA NE PAMTI: Starac MONSTRUM (82) sipao rakiju u sok DEVOJČICI (8), pa je KRVNIČKI SILOVAO!

- Policija ga je odvela i nije se vraćao. Pričaju po selu da je neku devojčicu napio, skinuo joj šorc i tu se nad njom iživljavao. Kažu da je nije mnogo povredio jer je nemoćan i star, ali su traume koje je devojčica doživela nesagledive - ispričao je jedan od komšija

I najiskusniji policajci iz Niša bili su šokirani morbidnim slučajem kada su prošlog vikenda uhapsili Ljubimira D. (82), koji je u svojoj kući rakijom napio devojčicu (8), pa je silovao, pretivši joj da će puškom "ubiti i nju i majku" ako nekom kaže šta se dogodilo.

Devojčica A. T. živi sa majkom (33) nedaleko od Niša u jednom selu i to samo nekoliko kuća dalje od Ljubomirove. Slučaj se još istražuje i za sada nije poznato na koji način je starac nagovorio devojčicu da uđe u kuću, a prema informacijama do kojih je došao Alo, sumnja se da je Ljubomir devojčici u sok sipao rakiju kako bi je napio.

Kada je devojčica bila vidno omamljena, skinuo joj je donji deo i silovao je.

UHAPŠEN PEDOFIL, SILOVAO DEČAKA I SNIMAO SVE: Strava i užas u Smederevu!

Slučaj su otkrili lekari jer je majka tražila pomoć u Nišu. Prema nezvaničnim informacijama, veštak je uočio vidljive povrede na genitalijama.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

- Policija ga je odvela i nije se vraćao. Pričaju po selu da je neku devojčicu napio, skinuo joj šorc i tu se nad njom iživljavao. Kažu da je nije mnogo povredio jer je nemoćan i star, ali su traume koje je devojčica doživela nesagledive - kaže jedan od meštana o ovom događaju.

Rođaci dede napasnika kažu da ništa ne znaju o slučaju.

NAMESTILI SU MI, NISAM SILOVAO KUČE: Pedofil tvrdi jedno, komšinica kaže "videla sam monstruma, laže"

- Ali ako je istina, bolje u kuću da se ne vraća. Šta će ljudi misliti o nama, da smo svi silovatelji i napasnici - rekao je jedan od rođaka.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mm

    29. jul 2016 | 08:13

    Kada pročitam ovakvu vest zamišljam da sam superheroj, ali ne onaj milosrdni, i kako pronalazim skota, ostalo prepuštam vama... Ali boli, jer sam i sam reditelj devojčice od 2 godine i bukvalno bih ga pojeo. Nadam se da i u policiji postoji neki superheroj koji će mu "skrenuti pažnju".

  • Sandra

    29. jul 2016 | 09:00

    Jaoo Boze dragi sta se ovo desava svaki dan...hoce li neko te uvesti nesto za te monstrume vise..deca jadna ili ih ubiju ili nose traume ceo zivot...kako mogu decu da diraju kako im nije zao..Boze dragi pomozi tom jadnom detetu da nastavi da zivi posle ovoga...

  • N. S

    29. jul 2016 | 08:10

    DEDA-ĐAVO JE ZA ISTO MUČENJE, I TO SVAKI DAN, DECENIJAMA. JADNA DEVOJČICA, TEK JE POČELA DA ŽIVI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA