≫ 

HAOS U JERMENIJI: Naoružani napadači zauzeli policijsku stanicu, obračun policije i demonstranata (VIDEO)

Pored tri napadača koja su danas ranjena, pet je povređeno u razmenama vatre sa policijom

  • 0

Tri naoružana napadača, koja su pre skoro dve nedelje zauzela policijsku stanicu u Jerevanu, ranjena su danas u razmeni vatre sa policijom, rekao je potrparol jermenske policije Ašot Agaronjan.

TALAČKA KRIZA U TOKU: Naoružani napadači ZAROBILI četiri doktora u Jermeniji!

Oni su, kako je istakao na svom nalogu na Fejsbuku, prvi počeli da pucaju, preneo je AP. Jermenska policija je, takođe, razmenila vatru sa proopozicionom grupom koja drži taoce.

SUKOBI POLICIJE I GRAĐANA U JEREVANU: Ispaljen suzavac, vlada haos (VIDEO)

Pored tri napadača koja su danas ranjena, pet je povređeno u razmenama vatre sa policijom. Nekoliko demonstranata je povređeno u blizini zgrade policije gde se od 17. jula nalaze taoci, javlja AFP.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Napadači, takođe, još drže za taoce tri člana ekipe Hitne pomoći, koje su 27. jula zarobili nakon što su pozvani da pruže pomoć dvojici ranjenih napadača, koja su ostala u policijskoj stanici.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Grupa od 29 naoružanih napadača zauzela je policijsku stanicu u Jerevanu 17. jula i ubila jednog policajca, a ranila još nekoliko, zahtevajući oslobađanje istaknutog opozicionara.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Policija je u jermenskoj prestonici počela da se obračunava sa demonstrantima koji se nalaze ispred zauzete policijske stanice. Uhapšeno je oko 50 ljudi, uključujući i pojedine opozicionare.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA