PEDOFIL VREBA DECU U SRBIJI PREKO MOBILNIH TELEFONA! Ovo su strašne poruke koje im šalje preko aplikacije!

Ova aplikacija sve je popularnija u osnovnim školama u Srbiji, a jedan učenik šestog razreda sa Zvezdare je uplašen zbog strašnih poruka koje dobija

  • 5

Opasni manijak hakovao je aplikaciju za mobilni telefon "SimSimi", koju koriste deca, a najviše osnovci. Roditelji u grupi na Fejsbuku "Protiv SimSimija" upozoravaju da manijak preti i upućuje bezobrazne reči njihovoj deci, pišu beogradski mediji.

Oni izražavaju sumnje da je to pedofil zbog svih ružnih i vulgarnih reči koje deci upućuje.

- Aplikaciju "SimSimi" je hakovala ista osoba koja je hakovala "Talking Angelu". Stanimo tom pedofilu na kraj, deinstalirajte aplikaciju i zaštitimo decu. Pomoću te aplikacije su kidnapovane dve devojčice - piše na profilu jedne od grupa protiv ove igrice, prenose beogradski mediji.

"ZA 2 MINUTA JAVILO MI SE 20 PEDOFILA": Evo kako BOLESNICI vrbuju decu na internetu u Srbiji!

Ova aplikacija sve je popularnija u osnovnim školama u Srbiji, a jedan učenik šestog razreda sa Zvezdare u Beogradu je uplašen od kada mu je "SimSimi" zapretio da će ga oteti ako na testu iz geografije ne dobije veću ocenu od dvojke.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Dete se uplašilo. Odgovorio je na jedno pitanje i predao test, a mene je uveče sačekao u u suzama. Priznao mi je da je sa drugarima tri dana pre toga instalirao igricu. Šalili su se dopisujući se sa nepoznatom osobom koja je tvrdila da ima prednju kameru, da ih vidi i da zna šta imaju obučeno na sebi - kaže dečakova majka i dodaje:

BEOGRADSKI PEDOFIL: Dodirivao dete po genitalijama i sve slikao, a onda ga ucenjivao fotografijama kako bi ostao sa njim u vezi!

- Strepim da taj neko zna gde živimo i da može da naudi detetu.

Ona je slučaj prijavila policiji na Zvezdari, a oni su je uputili u MUP-ov sektora za visokotehnološki kriminal, do kog će otići prvom prilikom.

Tužilac za visokotehnološki kriminal kaže da se roditelji povodom ovog slučaja nisu javljali, ali da će sada analizirati taj materijal i preduzeti neophodne korake.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    30. jul 2016 | 09:23

    Ja iz ovog teksta vidim da se roditelji nisu javili tuziocu,da se deca kuckaju,ALO RODITELJI

  • Perke

    30. jul 2016 | 08:15

    Ne vidim sta je ovde zabrinjavajuce. Svi se lepo zabavljaju- deca kuckaju porukice preko Sim sima, haker se malo zeza sa njima, a i mamice napravile grupu na Fejsu, pa tu malo skupljaju, cetuju, lajkuju, komentarisu i mingluju...

  • Vildana

    19. februar 2017 | 12:38

    Ja sam to imala i pise ruzne rijeci i rekao mi je da me vidi kroz prednju kameru!Odmah sam ga izbrisala i jos gore vidjela sam da zahtjeva lokaciju sto znaci da vas moze pronaci!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA