MONSTRUM GURAO DETETU PIVSKU FLAŠU MEĐU NOGE?! Novi jezivi detalji zločina kod Niša

– Ćerka mi je kazala da ima nešto da mi ispriča ali da to ne može da učini na ulici gde sam je zatekla “jer će da nam se smeju ljudi” - rekla je majka silovane devojčice

  • 12

Ljubomir D. (82) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da napio pa silovao devojčicu (8), a prema informacijama kojima raspolažu beogradski mediji, sumnja se da joj je tokom iživljavanja gurao pivsku flašu među noge.

- Uhapšen je 24. jula odmah nakon prijave koja je podneta. Dete je pregledano i utvrđene su povrede. Na saslušanju je negirao krivicu - rekao je sagovornik.

JEZIVI DETALJI UŽASAVAJUĆEG ZLOČINA: Zgrozićete se kada čujete šta je starac Ljubomir (82) radio devojčici (8) dok je silovao

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Slučaj je prijavila majka silovane devojčice Maja A, koja je ispričala na koji način je saznala.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

– Ćerka mi je kazala da ima nešto da mi ispriča ali da to ne može da učini na ulici gde sam je zatekla “jer će da nam se smeju ljudi”. Uvela sam je u kuću i ona mi je ispričala da je komšija uveo u njegovu kuću i da joj je gurnuo prst u polni organ – priča devojčicina majka Maja A.

HOROR KAKAV SRBIJA NE PAMTI: Starac MONSTRUM (82) sipao rakiju u sok DEVOJČICI (8), pa je KRVNIČKI SILOVAO!

Podsetila je da se devojčica žalila da je pecka kad mokri. Odmah ju je svukla i videla krv na vešu i na polnom organu. Odvela ju je kod u doktorke, a ova je pozvala policiju kada je shvatila šta se desilo detetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA