≫ 

Ruši se kuća u kojoj je snimana serija "Srećni ljudi"!

Njeni vlasnici, porodica Popović, već dosta dugo ne žive u Srbiji, pa je objekat u fazi urušavanja. Od snimanja serije 1993. godine niko je nije koristio, kuća je zapušteta, pa će investitori pokušati da vrate život na broju 35, gde će podići novi stambeni objekat

  • 5

Tužna vest za sve ljubitelje serije "Srećni ljudi". Kuća u kojoj je ova serija snimana je pred rušenjem, a na njenom mestu nići će višespratnica.

NAJVEĆA TV MISTERIJA: Kako je BAŠ DESIMIR STANOJEVIĆ odabran da igra Vukašina u "Srećnim ljudima" (FOTO)

Razlog za to je logičan. Svima dobro poznata kuća u Miklošićevoj ulici je sazidana 1923. godine i sada se nalazi u jako lošem stanju. Njeni vlasnici, porodica Popović, već dosta dugo ne žive u Srbiji, pa je objekat zapušten i u fazi je urušavanja. Od snimanja serije 1993. godine niko je nije koristio, pa će investitori pokušati da vrate život na broju 35, gde će podići novi stambeni objekat, tvrde beogradski mediji.

Kuća nije ni nalik onom što je bila za vreme snimanja serije. Ogoljeni, prljavi zidovi, nadvijaju se iznad oguljenog parketa. Ko bi rekao da su ovde snimane naše omiljene scene, u kojima smo se smejali Aranđelovim šalama?

BILA JE OMILJENA GLUMICA SVIH JUGOSLOVENA: Malo ko je znao da na duši nosi VELIKI BOL (FOTO)

Ni kuhinja, u kojoj je baba Ristana spremala hranu, ne izgleda kao nekad. Sve je staro.

Printskrin: YouTube/RTS Printskrin: YouTube/RTS

A vrata, kroz koja je Ostoja izvodio svoju kozu napolje, danas su zablindirana. Ta njegova koza tada je, prema rečima komšija, bila prava atrakcija u Miklošićevoj. Kroz njih se sada napolje ne može.

Ista je situacija i u ostalim delovima kuće. U kući nema života. Kao da nikada nije u njoj bilo žive duše. Kao da nikad nije bila stecište i druga kuća glumačkih doajena...

MALINA I VUKAŠIN: Otkrivamo MISTERIJU NAJSEKSI LJUBAVNE SCENE u seriji "Srećni ljudi" (FOTO) (VIDEO)

A Necina soba? Ona sobica odmah pored Luline i Vukašinove? Ona ne postoji! Tajne stepenice postoje, ali vode na tavan. Sobe gore - nema. Scene, kojih se sećate iz serije, a koje su snimane na spratu do kog su vodile drvene stepenice, su "lažirane". Te scene su se snimale u studiju. Zato, ako se bolje zagledate, u tim prostorijama nema prozora...

Ko se nadao da će ovo kultno zdanje doživeti ovako tužnu sudbinu? Jedno mesto, urezano u sećanje svih nas, uskoro će biti pretvoreno u prah. Ovo su poslednji snimci:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    1. avgust 2016 | 16:25

    A lepo je rekao i prijatelj Garac da su zidivi loši i da je pregoreo malter...

  • brrrrr

    1. avgust 2016 | 14:59

    bitnije od toga je da prestanu da je pustaju na prvom programu

  • Dzaba

    1. avgust 2016 | 14:34

    Dzaba sto ce da sruse kucu, sigutan sam da ce ponovo repriza. Kad bi mogao neko da srusi reprizu to bi bila vest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA