DRAMATIČNO UPOZORENJE U SRPSKOM GRADU: Građanima preporučeno da STALNO PRATE VREMENSKU PROGNOZU!

Iz Gradske uprave pozivaju građane da prate informacije o vremenskoj prognozi i upozorenjima uz preporuku da zaštite svoju imovinu s obzirom na najavljenu prognozu

  • 4

Na osnovu hidrometeorološkog upozorenja koje je danas, 1. avgusta, izdao Republički hidrometeorološki zavod, na teritoriji Beograda i okoline je u popodnevnim i večernjim satima, kao i tokom noći, moguća lokalna pojava nepogoda sa obilnim padavinama (preko 20 mm za tri sata), gradom i olujnim vetrom.

NOVI SAD SPREMAN ZA VELIKU OLUJU KOJA DOLAZI VEČERAS: Najavljena provala oblaka, evo šta građani treba da rade

Odeljenje za odbranu i vanredne situacije u Pančevu obaveštava građane da je javnim komunalnim preduzećima naloženo da budu u pripravnosti s ciljem preduzimanja mera u slučaju potrebe, a u pripravnosti je i Vodoprivredno preduzeće "Tamiš–Dunav".

Iz Gradske uprave pozivaju građane da prate informacije o vremenskoj prognozi i upozorenjima uz preporuku da zaštite svoju imovinu s obzirom na najavljenu prognozu. Kontakt-telefon u Centru za obaveštavanje je 1985.

VELIKI CRNI OBLACI UŠLI U SRBIJU: Čekaju nas oluja i kiša (UŽIVO)

U utorak, 2. avgusta, čeka nas promenljivo oblačno i svežije vreme s pljuskovima i grmljavinom, a od srede, 3. avgusta, pretežno sunčano i postepeno toplije. Samo u subotu uveče i tokom noći moguće je prolazno naoblačenje s kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom.

(Telegraf.rs/pancevac-online.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusan

    1. avgust 2016 | 15:37

    jedino to i znaju, samo da izdaju upozorenja.te bice ovako, te bice onako.....da li je neko pogledao koji bujicni potok i koji sanac je ociscen.opet sve zaraslo u korov i granje.vazno je da se bojimo, u crveno, u narandzasto.....zeleno.....ko deca u osnovnoj skoli.

  • PDJONI

    1. avgust 2016 | 17:19

    Gledam pre neki dan jednu od mnogobrojnih Drinskih regata,spusta se niz reku po slobodnoj proceni 200-300 plovila minimum,na cilju regate NIKO nije izneo kesu smeca iz camca !!! Sav otpad i smece je zavrsilo u reci,staklo,pvc flase,limenke,kese...Sami smo sebi dovoljni,priroda mora da se brani i da nas dozove pameti.

  • N. S

    1. avgust 2016 | 16:36

    BRAVO DUŠANE. TAČNO OD REČI DO REČI.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA