OGROMNE GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Najveće zadržavanje na Batrovcima

Na ulazu iz pravca Crne Gore, na GP Jabuka čeka se oko sat vremena, dok se iz pravca Makedonije, na GP Preševo putnička vozila zadržavaju oko 45 minuta

  • 5

U Srbiji je danas saobraćaj i dalje pojačanog intenziteta, kako na putevima tako i na graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Najveća zadržavanja se beleže na graničnom prelazu Batrovci, gde se čeka 90 minuta na ulazu i 60 minuta na izlazu iz zemlje, navodi se u saopštenju.

Na ulazu iz pravca Crne Gore, na GP Jabuka čeka se oko sat vremena, dok se iz pravca Makedonije, na GP Preševo putnička vozila zadržavaju oko 45 minuta.

Na GP Horgoš i na ulazu i na izlazu iz zemlje zadržavanja su oko sat vremena.

Kako meterolozi u popodnevnim časovima i za danas najvaljuju padavine, AMS S podseća vozače da jaki pljuskovi smanjuju preglednost, a voda koja popunjava sve neravnine i druga oštećenja predstavlja dodatnu opasnost u vožnji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje

    2. avgust 2016 | 20:14

    Samo kod nas guzva PROMENITE VISE TAJ J..ANI SISTEM!! ja sam u nedelju cekao 2 sata za 1.5km a kod hrvat 3min. Kako oni mogu a mi ne kako??

  • Ja to tako!!

    2. avgust 2016 | 20:21

    Ovo je velika sramota svaki gradjanin Srbije koji pravi ferije tamo unosi sigurnih do 5000 eura!

  • Srba

    2. avgust 2016 | 19:57

    Kako sat sa Crnom Gorom, zar neki mediji nisu pisali da tamo nema niko ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA