FILMSKA DRAMA NA RADAN PLANINI: HItna pomoć krenula da obiđe bolesnog starca, NISU MOGLI DA MU PRONAĐU KUĆU U ŠUMI!

Satima su pokušavali da dođu do kuće Mladenovića, ali na žalost nisu uspeli

  • 11

Ekipa Hitne službe prokupačkog Doma zdravlja zajedno sa vatrogasnom ekipom sinoć je više sati pokušavala da dopre do kuće Radosava Mladenovića iz sela Vlasovo, koje je na obroncima Radan planine, kako bi starcu pružila pomoć. Na žalost nisu uspeli u tome zbog nepristupačnog terena i zbog toga što nisu znali tačnu lokaciju kuće, pa sada nema podataka je li Mladenoviću dobro!

(VIDEO) Proveo sam dan sa ekipom Hitne pomoći, a onda se desilo razbojništvo!

Kako nam je potvrdila portparol Doma zdravlja u Prokuplju psiholog Marija Stošić, poziv je stigao sinoć.

- Pacijent se žalio, kako nam je rečeno, na malaksalost i iscrpljenost i Hitna služba je odmah krenula na teren. Ipak uspeli su da uz pomoć vatrogasaca stignu samo na tri kilometra od kuće. Satima su pokušavali da dođu do kuće Mladenovića, ali na žalost nisu uspeli. Čak nisu znali tačnu lokaciju, pa su lutali šumom - kaže Stošićeva.

Ona dodaje da su sve vreme tokom puta bili na telefonskoj vezi sa ćerkom pacijenta. U jednom trenutku, ona je kada su je pozvali bila nedostupna i više se nije javila. Mladenović godinama unazad živi sam i na žalost sada nema podataka kako mu je, niti je od jutros neko zvao. Čak sada postoji mogućnost da je možda u pitanju lažan poziv. Ipak, Hitna služba u Prokuplju nema terensko vozilo, što je još jedna otežavajuća okolnost, tako da su morali da uključe i vatrogasce.

(B. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Никола

    3. avgust 2016 | 10:42

    Греоте...

  • Sloba

    3. avgust 2016 | 12:38

    Srbije je cela takva...Zato se ljudi i zivotinje sele u urbanije krajeve.Nema struje vode..puta...rasvete ulicne itd.

  • miki

    3. avgust 2016 | 11:48

    Nekada je svaki dom zdravlja imao terensko vozilo koje se koristilo za takve slucajeve, dolaskom demokaratije dosli smo do toga da se vise ne izdvajaju pare za odrzavanje takvih vozila a kamoli kupovinu novih, sistemski je sve unisteno sto je bilo dobro, vise niko ne mari za obicne gradjane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA