≫ 

OKONČANA DRAMA U NJUJORKU: Uhapšen naoružani beskućnik koji je držao taoce (FOTO)

Ovaj aerodrom je inače, drugi po veličini u Njujorku, i drugi je po broju opsluženih putnika u celoj toj američkoj državi

  • 9

Policija je spasila dve osobe koje su bile zatočene u Nju Džerziju u blizini aerodroma Njuark, a reč je o vlasnicima zgrade koje je prethodno zatočio beskućnik kome je taj objekat bio privremeno sklonište. On je uhapšen pošto je policija upela da ih evakuiše sa krova lokalnog stovarišta, prenose lokalni mediji.

NOVI HAOS U PARIZU: Evakuisana Ajfelova kula, policija je svuda! (FOTO) (VIDEO)

Bezbednosne službe ranije su okružile aerodrom, a saobraćaj i prilaz bili su blokirani.

"Ej-Bi-Si 7 Njujork" navodi da su otete osobe novi vlasnici zgrade koju su obilazili kada ih je odjednom napao muškarac tvrdeći da ima sačmaru.

Američka TV stanica prenosi da se ispostavilo da je u pitanju vazdušna puška, a nakon hapšenja otmičara policija će pretražiti zgradu da bi se uverila da se još neko nije nastanio u njoj.

Prema fotografijama sa društvenih mreža, sve je u početku delovalo kao ozbiljna talačka kriza, pa je policija čak dovela petoricu snajperista.

Policija je inače primila poziv oko 13 sati po lokalnom vremenu, nakon izveštaja da se u zgradi aerodroma nalazi naoružana osoba.

Ovaj aerodrom je inače, drugi po veličini u Njujorku, i drugi je po broju opsluženih putnika u celoj toj američkoj državi.

Samo tokom 2015. godine, 37,5 miliona ljudi prošlo je njime.

(Tanjug.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA