PRIVEDEN RATNI KOMANDANT: Marko Skejo marširao Kninom uz "Za dom spremni" (VIDEO)

Ratni komandant 9. brigade Hrvatskih odbrambenih snaga marširao je ulicama Knina uz povike "Za dom spremni" i pevao pesme neprimerenog sadržaja

  • 16

Marko Skejo, ratni komandant 9. brigade Hrvatskih odbrambenih snaga (HOS) priveden je pred sud u Šibeniku nakon što je u petak na kraju proslave "Oluje" marširao Kninom uz povike "za dom spremni", objavio je "Jutarnji list", pozivajući se na nezvanične izvore.

Pravi Hrvati osuđuju hrvatsku sramotu! Ispljuvali marširanje Kninom i pevanje ustaških pesama (FOTO)

"Jutarnji list" piše da je reč o 60-godišnjem Marku Skeji, ratnom komandantu 9. brigade HOS "Rafael Boban" od 1992. do 1995. godine.

On je zajedno s pripadnicima svoje ratne jedinice po završetku centralnog dela proslave, marširao ulicama Knina uz povike "za dom spremni" i pevao pesme neprimerenog sadržaja.

Portparol šibensko-kninske Policijske uprave Marica Kosor potvrdila je za "Jutarnji" da je posle jučerašnjeg privođenja osumnjičenih za paljenje srpske zastave, danas privedena još jedna osoba zbog remećenja javnog reda i mira u Kninu, a zagrebački list navodi da je reč o 60-godišnjem Skeji.

Prema njenim rečima, u vezi sa tim dogadajem, policajci su na licu mesta uručili optužne predloge petorici građana o pokretanju postupka zbog kršenja javnog reda i mira.

(Telegraf.rs/ Tanjug/ Izvor: Jutarnji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nada@

    7. avgust 2016 | 11:54

    Ne znam sta je tu neprimereno kad je sve u skladu sa ustaskom vlascu i ustaskom predsednicom ? Sta se foliraju kao da mogu sve zlocine i srpske kosti da zatrpaju pod tepih. Vecno su prokleti.

  • Moki

    7. avgust 2016 | 14:07

    Sve bre pokatoliceni srbi...Marko Perkovic...Marko Skejo...Onaj Kotromanic...sve srbin do srbina...

  • Александар Џунић

    7. avgust 2016 | 10:24

    За идућу годину им треба изминирати пар дана раније све те локације и онда укључити ХРТ1 и у складу са кретањем поворке, само слати СМС поруке на одговарајући мобилни, па шта кошта да кошта. И тако пар година за редом и оградиће им се то усташење.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA