Pravi Hrvati osuđuju hrvatsku sramotu! Ispljuvali marširanje Kninom i pevanje ustaških pesama (FOTO)

"Sramota me kao branitelja slušati takve ispade nekolicine pijanaca...!!", samo je jedan od komentara na incident u Kninu

  • 39

Na svečanom obeležavanju 21. godišnjice vojno-policijske akcije "Oluja" danas u Kninu dogodio se incident, kada su gradom promarširali pripadnici IX bojne pevajući ustaške pesme i uzvikujući "Za dom spremni". Index.hr je preneo da policija nije reagovala, dok su oficiri Hrvatske vojske u svečanim uniformama mahali, podržavajući ih znakom "uzdignutog palca".

HAOS U KNINU, ORI SE "ZA DOM SPREMNI": Pevaju se ustaške pesme, policija NE REAGUJE (VIDEO)

- Predsednica najoštrije osuđuje ovakve incidente i posebno naglašava da proslava Oluje nije ni vreme ni mesto za tako nešto - rekao je za Index portparol predsednice Luka Ðurić.

Takođe, ovaj portal je ovu vest preneo sa naslovom "Sramota! IX bojna HOS-a maršira Kninom, urla "Za dom spremni i pjeva ustaške pesme". Pored osude predsednice Grabar. Kitarović i ovog portala, u komentarima se takođe mogu videti stavovi Hrvata koji "Oluju" i njenu proslavu vide sasvim drugačije.

Ovo su samo neki od komentara čitaoca portala index.hr:

"Ovakvi idioti od Oluje prave sprdačinu. To nisu domoljubi nego obični ustaše i mrzitelji prije svega svoje domovine. Ja ne vjerujem da je Hrvatska nastala na mržnji, nacizmu i primitivizmu. Sramota!"

"Sramota me kao branitelja slusati takove ispade nekolicine pijanaca...!!"

"Pušti te se šta je bilo, pušti te se politike ona nas je i zavadila, šaka političara je dobila ostali si svi izgubili.Jedno jutro slušam fratra na jutarnjem HRT i čita poslanicu i non stop ne smijemo zaboraviti pa ne smijemo zaboraviti šta su nam uradili,pa majku mu je*em kad moram psovati jel ne treba više živjeti,jel se treba međusobno poubijati opet? Dolaze nove generacije,žrtve treba poštovati i uvažavati ali život naš ide dalje,vrati ti se ne možemo unazad nikako."

Printskrin: index.hr Printskrin: index.hr

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukovar

    5. avgust 2016 | 21:22

    Mi svoje kaznjavamo a da li ste vi kaznili Seselja i njemu slicne ? Da li se vas Vucic ikada oglasio kada je Seselj palio nasu zastavu ? Da li kaznjavate kada netko povikuje "Noz, zica, Srebrenica " ? Da li se vas Vucic ikada oglasio kada je Seselj palio nasu astavu ? Genocidase smatrate herojima a nama nesto prigovarate ? Doista ste licimjeri !

  • cro

    5. avgust 2016 | 17:27

    Pravi vitez se nikada ne ruga porazenom protivniku.

  • Umire bolesna tvorevina

    5. avgust 2016 | 19:13

    Pravi Hrvati ? Njih nekoliko osudi a njih 4 miliona slavi !!! Kao u prethodnici NDH, njih nekolicina ne ubijaju a njih par miliona ili ucestvuju ili opravdavaju ubijanje !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA