≫ 

MISTERIOZNI LETEĆI OBJEKAT: Da li je uoči katastrofalne poplave Skoplje nadletao NLO? (VIDEO)

Neidentifikovani leteći objekti najčešće su se viđali iznad Ohrida i okoline, kao i iznad Isara kod Štipa i lokaliteta Jama, blizu Lazaropole

  • 44

Da li je uoči katastrofalne poplave, koja je odnela 21 život, Skoplje nadletao NLO? Ovo pitanje je postavila skopska televizija Kanal 5 koja je objavila snimak nepoznate letelice. 

NASA snimila NLO kako leti ka Zemlji, pa prekinula uživo prenos (VIDEO)

Događaj je zabeležen sinoć oko 19,30 časova u skopskom naselju Dračevo vidi se „misteriozni“ objekat kako se direktno spušta od vrha kadra na dole, ali postoje i skeptici koji tvrde da je reč samo o ptici.

„Misterija“ i dalje ostaje „misterija“, mada su Makedoniju i ranije često "nadletali neidentifikovani leteći objekti". Poslednji put u januaru prošle godine u Strumici, na jugu zemlje NLO je viđen iznad centra grada, a očevici, koji su ga tada snimali mobilnim telefonima, rekli su da je "nepoznati leteći objekat išao u cik – cak". Napred se kretao izuzetno brzo, a nazad sporo, a pri tom je menjao boje, od zelenkaste do žute, da bi posle par minuta velikom brzinom nestao sa horizota.

Stojmir Simjanovski, jedan od najpoznatijih makedonskih ufologa, koji je i sam nekoliko puta imao “bliski susret treće vrste” tvrdi da vanzemaljci postoje, i da oni, pored Novog Meksika i Brazilije, veoma često posećuju Makedoniju, ali još uvek ne žele da se pokažu i stupe u kontakt sa ljudima.

Printskrin: Youtube / Sun vibration Printskrin: Youtube / Sun vibration

- Pored Južne Amerike i Novog Meksika, Makedonija je zanimljiva vanzemaljcima zbog svoje stare civilizacije. Proučavanja kazuju da vanzemaljci dolaze na Zemlju zbog upozorenja da će nam se desiti kataklizma, politički prevrat ili revolucija - objasnio je tada Simjanovski.

SNAŽNO NEVREME TUTNJI KA SRBIJI: 800 gromova nad Skopljem, prete poplave! (VIDEO)

Neidentifikovani leteći objekti najčešće su navodno viđani iznad Ohrida i okoline, iznad Isara kod Štipa i lokaliteta Jama, blizu Lazaropole, a prava invazija vanzemaljskih letelica nad Makedonijom dogodila se dvadesetih godina prošlog veka.

Foto: Телеграф.мк/Радован Вујовиќ Foto: Телеграф.мк/Радован Вујовиќ

Žitelji Štipa su do sada imali najviše susreta sa NLO, preko 30. Leteći tanjiri ne zaobilaze ni ostale gradove Makedonije, pa ni Skoplje.

U avgustu 2013. godine, svetlo-crvena pulsirajuća lopta zbunila je stanovnike prestonice. Navodno, misteriozna svetlost se nekoliko minuta nalazila iznad Skopske Crne Gore, menjala je oblik i intenzitet svetlosti, da bi ubrzo potom munjevitom brzinom nestala. Svi oni koji su je videli, a njih nije bilo malo, bili su ubeđeni da se radi o NLO, a to su potkrepili snimcima sa mobilnim telefonima.

To nije bio prvi put da Skopljanci na nebu vide NLO. Godinu dana ranije, u julu 2012., viđeno je više takvih objekata, ukupno 12, koji su podsećali na leteće tanjire. Tada su u razmaku od 15 minuta nebom iznad Skoplja četiri puta preletele grupe od po tri letilice.

Video pogledajte ovde:

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • brana

    7. avgust 2016 | 21:13

    Muva govnara ili straljen ili list a vanzemaljci nisu sigurno jer oni dolaze tek od polovine oktobra kad bude gotov ajvar!

  • Domaćinac

    7. avgust 2016 | 21:54

    Bili u petak veče kod mene u servisu. Desno zakrilce zaglavilo, morao sam da zamenim,a menjao sam im to pre par meseci...Al' kinesko djubre crklo...I uradio reglažu trapa i proverio im klimu. I opet su častili...

  • kvrcko

    7. avgust 2016 | 21:10

    Go pazime , originalno tavče na vanzemljače !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA