MUP Srbije najstavlja da pomaže Makedoniji u sanaciji štete od poplava! (FOTO)

Srbija nastavila da šalje ljude i opremu kako bi pomogla Makedoniji da se izbori sa problemima koje su izazvale obilne padavine

  • 1

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uputio je danas dodatne snage i opremu Ministarstva unutrašnjih poslova, kao pomoć Makedoniji za sanaciju posledica poplava izazvanih obilnim padavinama.

POMOĆ PRIJATELJIMA IZ MAKEDONIJE: Mehanizacija i ljudstvo iz Srbije kao pomoć za sanaciju štete od poplava!

Put Makedonije krenulo je 27 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova - Sektora za vanredne situacije iz Beograda, Jagodine i Kruševca, sa 20 pumpi za ispumpavanje vode i dodatnom pratećom opremom.

Podsećamo da se od juče u Makedniji nalazi više terenskih vozila i kamiona sa neophodnom opremom i pumpama, kao i dvadesetak pripadnika vatrogasno- spasilačkih jedinica MUP-a, koji su upućeni po nalogu ministra Stefanovića.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

NESEBIČNA POMOĆ MUP-a SRBIJE MAKEDONIJI: Ovako su se našli našim susedima nakon razornog nevremena (FOTO)

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Odmah po dolasku u Makedoniju u prigradsko naselje Creševo u Skoplju, angažovani su na zaštiti i spasavanju stanovništva, kao i na sanaciji terena i crpljenju vode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Спас-а

    9. avgust 2016 | 14:10

    Несебично,наравно,јер су Македонци,ипак,наша браћа.А не треба заборавити ионо,да мечка не игра само пред комшијина врата.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA