CARINICI SU "NAMIRISALI" DA NEŠTO NIJE U REDU SA OVIM AKUMULATOROM: Evo šta su pronašli unutra (FOTO)

U osam je droga pronađena kod austrijskog državljanina, u devete kod Britanca a dva sata kasnije i kod Francuza

  • 9

Carinici su jutros, u nekoliko navrata, na izlazu graničnog prelaza Gradina sprečili nekoliko pokušaja krijumčarenja manjih količina različitih narkotika

Najpre su, nešto nakon osam časova kod 46-godišnjeg austrijskog državljanina turske nacionalnosti otkrili oko 10 grama marihuane i hašiša.

- Putnik je na prelaz pristigao u automobilu ''BMW 320'' austrijskih registarskih oznaka, putujući sam iz Austrije ka Turskoj. Detaljnim pregledom, u ličnoj torbici koju je nosio sa sobom pronađene su četiri plastične kesice uvijene u hartiju u kojoj se nalazila marihuana i jedan grumen presovane materije braon boje nalik na opojnu drogu hašiš - navodi se u saopštenju Uprave carina.

Na graničnom prelazu Batrovci ZAPLENJEN JE OVAJ APARAT ZA NAMEŠTANJE IGARA NA SREĆU!

Foto: Uparava carina Foto: Uparava carina

Nepun sat kasnije, na istom mestu izdvojen je za detaljnu kontrolu automobil britanskih registarskih oznaka kojim je upravljao britanski državljanin, takođe turske nacionalnosti.

- Kod ovog putnika je pronađeno nešto više od 10 grama marihuane sa pripadajućom drobilicom što je sakrio u levim vratima, kaseti automobila i u kutiji od žvakaćih guma - dodaje se u saopštenju.

Foto: Uprava carina

Foto: Uprava carina

SRPSKI CARINICI SU OTVORILI KOFER, a onda je nešto ispalo i ZASVETLUCALO!

Potom je oko 11 časova na izlaznu stranu graničnog prelaza Gradina pristigao i 44-godišnji francuski državljanin, turskog porekla u automobilu ''mercedes Benz'' francuskih registarskih oznaka.

Foto: Uprava carina Foto: Uprava carina

Putnik je putovao u pratnji šestogodišnje ćerke, ali ga to nije sprečilo da u akumulator sakrije paketić hašiša. Skidanjem poklopca akumulatora, carinik je uočio da se između akumulatora i elektro instalacije nalazi paket dimenzija 60x50 milimetara, oblepljen najlon kesom. Nakon što je zasekao pakovanje, bilo je jasno da se radi o hašišu, pa je putnik uvidevši da je droga otkrivena, iz džepa pantalona u obližnji travnjak bacio još jedan manji paket koji je imao kod sebe. Ubrzo je ustanovljeno da se i u njemu nalazio hašiš, te je ukupna količina koju je ovaj putnik krijumčario bila 55 grama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ih

    10. avgust 2016 | 17:47

    Tona prodje a gram nikad svaka cast carini

  • sever

    10. avgust 2016 | 17:51

    Sram ih bilo. Carinu i policiju. Ovo je sitna riba i ne treba objavljivati uopste. Treba da je ovo redovan, obican ulov, nije za hvaljenje!

  • Serbian

    10. avgust 2016 | 17:59

    Daj bre!!!!Jel moguce da ovo pronalaze a kilogrami prolaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA