≫ 

KRVAVA BITKA ZA ALEPO: Ruski avioni uništavaju džihadiste i njihovo oružje!

General Sergej Rudskoj procenjuje da su teroristi ostali za manje od nedelju, bez više od 1.000 boraca, dosta naoružanja i oklopnih vozila

  • 9

Sirijske kopnene snage uz podršku ruskih aviona, pokušavaju da spreče dodatne terorističke snage da priđu sirijskom gradu Alepu, izjavili su danas iz Generalštaba ruske vojske, prenose ruski mediji.

DŽIHADISTI NAJAVILI BORBU ZA "OSLOBOĐENJE ALEPA": Udvostručićemo broj boraca za sledeću bitku!

General Sergej Rudskoj procenjuje da su teroristi ostali za manje od nedelju, bez više od 1.000 boraca, sedam tenkova, osam oklopnih transportera, 29 komada artiljerije i 85 vozila sa postavljenim oružjem.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

– Glavni napori sirijskih vladinih snaga su podržani od strane ruske snage, i imaju za cilj sprečavanje terorista da prodru u jugozapadni deo grada Alepa ˜– izjavio je načelnik Glavnog operativnog direktorata, potpukovnik Sergej Rudskoj.

UŽAS U SIRIJI: Bombardovane četiri bolnice, stradala BEBA!

Potpukovnik je izjavio da je situacija na jugozapadnim prilazima sirijskom gradu Alepu, i dalje teška, jer se naoružani militanti gomilaju tamo u proteklih nedelju dana.

– Najviše zabrinjava situacija koja se razvila se na jugozapadnoj periferiji Alepa, gde su teroristi formirali grupu od oko 7.000 boraca, naoružanih tenkova, pešadije, borbenih vozila, artiljerije i raznog oružja, i sve to tokom prošle nedelje. Ali da ipak nekako uspevaju udruženim snagama da se izbore sa prodiranjima – zaključio je Sergej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S. S.

    10. avgust 2016 | 19:30

    Kakve droge koriste ove nindžs kad znaju da će ih Ruje potamaniti kao pacove a i dalje idu u sigurnu propast

  • polat

    11. avgust 2016 | 13:01

    kakve dzihadiste,ubijaju civile,bolnice,djecu te ruske ubice to su kukavice koje iz daljine samo stiskaju na dugme

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA