ODGOVOR KIJEVA MOSKVI: Putin želi rat, Rusija provocira Ukrajinu i testira Zapad!

– Putin želi više rata. Rusija želi eskalaciju, očajnički traži provokaciju Ukrajine, testira reakciju Zapada – napisao je portparol ukrajinskog ministarstva spoljnih poslova Dmitro Kuleba na Tviteru

  • 31

Ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova danas je povodom optužbi Rusije da je Kijev pokušao da izvrši teroristički napad na Krimu, saopštilo da ruski predsednik Vladimir Putin traži način za eskalaciju konflikta sa Ukrajinom.

PUTIN OŠTRO: Ukrajina se okrenula terorizmu, igra OPASNU IGRU! Rusija neće da zažmuri na smrt ruskih vojnika!

– Putin želi više rata. Rusija želi eskalaciju, očajnički traži provokaciju Ukrajine, testira reakciju Zapada – napisao je portparol ukrajinskog ministarstva spoljnih poslova Dmitro Kuleba na Tviteruprenosi Rojters.

Ruska Federalna služba bezbednosti (FSB) saopštila da je sprečila teroristički napad na Krimu, koji je organizovala obaveštajna agencija ukrajinskog Ministarstva odbrane, a Putin je optužio Ukrajinu da je izabrala terorizam, umesto mirnog rešavanja ukrajinske krize.

Ukrajina "igra opasnu igru", rekao je Putin i ocenio da su akcije Kijeva "glupe i kriminalne".

Zvanični Kijev je ranije danas demantovao optužbe Moskve, a portparol ukrajinske vojne obaveštajne službe je saopštio da je "to lažna informacija".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikša

    11. avgust 2016 | 01:04

    Mislim da ce Putin slomiti zube na Ukrajini. Preterao je vec to vidi pa trazi prijatelje kojih nema,sada bi i sa crnim djavolom nebi li se spasao,ali kriza galopira. Rublja pala 60%,nezaposlenost raste jer i to malo stranih fabrika sto je radilo otpusta radnike zato sto nema posla. Ford i Toyota za sada ostaju,a GM odlazi,banlrot kuca na vrata.

  • Чарапанка

    10. avgust 2016 | 20:00

    Fasisti, ne cackajte mecku!

  • Milan UEFA SUPPORTS TERRORISM

    10. avgust 2016 | 22:24

    Vrlo bolesna i fasizmom zatrovana"nacija",ovi Ukrajinci.Njima niko ne moze pomoci,pa ni Gospod Bog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA