≫ 

STRAVIČNA TRAGEDIJA U DIMITROVGRADU: Dečak se ugušio kablom!

U potkrovlju porodične kuće je pronađen M. T. (12) sa jedva primetnim znacima života

  • 2

U potkrovlju porodične kuće u Dimitrovgradu, u utorak je pronađen dečak M. T. (12) sa jedva primetnim znacima života. Odmah je prebačen u pirotsku bolnicu, gde je preminuo, prenose "Večernje novosti".

UHAPŠEN PEDOFIL U BEOGRADU, ZLOSTAVLJAO DETE OD 10 GODINA! U stanu su mu našli i PIŠTOLJ I BOMBU!

Pretpostavlja se da je smrt nastupila usled gušenja nekim kablom ili sličnim predmetom. Sa njim je bila i dve godine starija sestra, dok su roditelji bili odsutni.

Pre godinu dana, na identičan način u Dimitrovgradu je preminula devojčica, koja se tokom igre obesila trakom od roletne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukmir

    10. avgust 2016 | 22:52

    Koja je ovo tragedija po redu?U par nedelja treca ili cetvrta.Deca su radoznala i ni jednog trenutka ne mogu ostati bez nadzora.Kako to roditelji ne shvataju?Ne zelim nikome na muku stajati, ali u svim slucajevima do sada su oni odgovorni za ove ruzne price.Tri sina imam,godinama sam sve proslave i rodjendane u "ragastovu" provela.Zasto?Pa pazim na svoju decu!Ne mozete i ne smete ostavljati decu bez nadzora!Usao u mesalicu za hleb!Niko ga nije video!Alo kako to moze da se desi?

  • Luna

    11. avgust 2016 | 22:54

    Pa kad je vec bila starija od njega, zar nije mogla na neki nacin da mu pomogne a ne da ga ostavi da visi a da zove hitnu i ceka da dodju. Sve gluposti znaju u tim godinama a ono sto treba ne znaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA