NOVI SLUČAJ PEDOFILIJE NA BALKANU: Mamio devojčice preko Fejsbuka, slale mu svoje gole slike u raznim pozama

Prema krivičnoj prijavi, ovaj mladi pedofil je u drugoj polovini 2012. godine na socijalnoj mreži Fejsbuk otvorio lažni profil predstavljajući se kao devojčica iz Hrvatske

  • 0

Jedan 30-godišnji žitelj makedonskog grada Prilep, čije ime policija nije saopštila, sa lažnim profilom na Fejsbuku je namamljivao devojčice da se slikaju u donjem vešu i gole i da mu šalju te slike.

On je putem elektronske pošte sa delom devojčice stupao u kontakt nudeći im seks za određenu svotu novca. Da li je ovaj pedofil u tome uspeo, pokazaće rezultati istrage, a do tada će ostati u jednomesečnom pritvoru.

Osnovno javno tužilaštvo iz Prilepa ga sumnjiči za počinjeno krivično delo proizvodnje i distribucije dečije pornografije.

PLAŠIM SE ČIKA ŽARKA, MORALA SAM DA ĆUTIM: Jezivi detalji iživljavanja PEDOFILA u Beogradu

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Prema krivičnoj prijavi, ovaj mladi pedofil je u drugoj polovini 2012. godine na socijalnoj mreži Fejsbuk otvorio lažni profil predstavljajući se kao devojčica iz Hrvatske. Da bi bio što ubedljiviji postavio je i fotografiju nepoznate devojčice kao svoju.

Decu sa kojom je komunicirao je ubeđivao da se slikaju u donjem vešu ili gole i da mu te, kao i fotografije njihovih intimnih delov tela šalju preko elektronske komunikacije. Fotografije i video klipove obnaženih devojčica je potom slkadištio u svoj kompjuter.

FILMSKO HVATANJE PEDOFILA (64) SA VIJAGROM U DŽEPU U BEOGRADU: Majka devojčice (11) NAMAMILA ga DA SE NAĐU U GRADU!

To mu nije bilo dovoljno, pa je od devojčica sa kojima je ostvario komunikaciju tražio da se sretnu i da za određenu sumu novca imaju seks sa njim. Za sada nije poznato da li je i koliko maloletnica naselo na ovu prevaru, ali se zna da je to radio sve do prekjuče, kada mu je policija zakucala na vrata.

Tužilaštvo je predložilo, a sudija je prihvatio predlog i pedofilu iz Prilepa odredio 30-dnevni pritvor.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA