≫ 

ODJEKUJU RAFALI U BEOGRADU: Obračun navijača, iz kalašnjikova sasuli metke u momka u Železniku!

Na ranjenog je pucano iz automatskog oružja (kalašnjikova)

  • 37

A. K., odranije poznat policiji, teško je ranjen u pucnjavi u Železniku. Naime, u tom delu grada došlo je do obračuna navijača u kome je vođa navijačke grupe Zabranjeni, kojoj pripada i ekipa "Saut Femili" a vodi je ranjeni mladić.

PUCNJAVA U RAKOVICI: Težak obračun navijača, jedna osoba ranjena

U MUPU-u su za beogradske mediepotvrdili da je u ulici radnih akcija, ispred broj 26 zatečena povređena osoba.

Kako su iz Hitne pomoći saopštili, na njega je pucano iz automatskog oružja (kalašnjikova).

- Povređeni muškarac star oko 30 godina prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar - rekla je za "Telegraf" Nada Macura iz Hitne pomoći.

Da podsetimo, danas je do pucnjave došlo i u Rakovici, prilikom koje je jedna osoba upucana u rame, više o tome pročitajte OVDE.

Podsećamo, A.K., poznatiji i pod nadimkom Kubi, bio je ranjen i u sačekuši ispred njegove kuće u Železniku 2013. godine, a od metaka je zadobio povrede u predelu obe natkolenice i izgubio je dosta krvi.

On je vozilom Hitne pomoći prebačen u Institit za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica". Policija je tada brzo došla na lice mesta, ali je napadač umakao.

Inače, ekipa "Saut Femili" je u sukobu sa "grobarima" koji se okupljaju na južnoj tribini. “Zabranjeni” su u sukobu sa suparničkom navijačkom grupom “Alkatraz”, od koje pokušavaju da preuzmu primat na južnoj tribini.

Policija je svojevremeno, kako je pre tri godine objavio Insajder, protiv A.K. do 2006, kada je imao 20 godina, podnela 14 prijava za teška krivična dela poput nasilničkog ponašanja i nanošenja teških povreda, ali da nijedna nije okončana presudom. Iz suda su za beogradske mediije izjavili da postupke nisu okončavali zato što Kostića nikad nisu našli na adresi na kojoj je prijavljen.

Kada je 2013. godine A.K. ranjen, u dva odvojena sukoba u Beogradu ubijeni su Vladimir Živković, član navijačke grupe "Zabranjeni", dok je u kafiću "Penzija" u centru grada ubijen Vladimir Lukić, navijač FK Rad i član neonacističke grupe "Odred 18".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Orthodox boys Lj.

    13. avgust 2016 | 19:01

    Nije to ni crno-bela ni jug ni klub,to je kilo ili pet kila,belo ili zuto, zalostno al realno!

  • Iju

    13. avgust 2016 | 17:54

    Jel smemo u setnju

  • Salvatore

    13. avgust 2016 | 17:48

    Jako stabilna zemlja i bezbedan grad na Balkanu?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA