Bačena bomba nadomak mosta u Kosovskoj Mitrovici

U 23.45 sati sa leve strane mosta u pravcu Bošnjačke mahale bačena je eksplozivna naprava

  • 0

U severnom delu Kosovske Mitrovice nešto pre ponoći sinoć je odjeknula jaka detonacija, kada je nadomak glavnog mosta na Ibru sa severne - srpske strane bačena eksplozivna naprava, koja je uznemirila građane.

 

UŽAS USRED SRBIJE: Mijailovićima podmetnuli EKSPLOZIV u dvorište, pola kuće dignuto u vazduh!

 

Regionalni šef operative Kosovske policije – sever Željko Bojić je potvrdio za Telegraf da je u 23.45, sa leve strane mosta u pravcu Bošnjačke mahale bačena eksplozivna naprava.

 

- Naše istražne jedinice su izašle na lice mesta i nakon istrage utvrdile da je bačena ručna bomba M 75, ovo krivično delo je okarakterisano kao izazivanje opšte opasnosti, obavešten je javni tužilac - rekao je Bojić i dodao da je istraga u toku.

 

DETONACIJA KOD DŽAMIJE U BOSNI: Policija na licu mesta!

 

Radovi na revitalizaciji mosta koji razdvaja Kosovsku Mitrovicu na severni – srpski I južni – albanski deo, započeti su u nedelju. Ovi radovi su plod dogovora Beograda i Priština u Briselu, kojima je predvidjeno da se most pusti u saobraćaj za motorna vozila do 20.januara, 2017.god.

 

(S. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA