KONJSKA DROGA HARA SRBIJOM: Dileri je kradu IZ APOTEKA i PRODAJU DECI za 2.500 dinara!

Ovu drogu mladi najviše koriste po festivalima znajući da ostavlja ozbiljne posledice po kardiovaskularni sistem

  • 4

U Srbiji se pojavio ketamin, lek za uspavljivanje konja, koji sve masovnije koriste mlađe osobe, te imaju halucinacije, euforiju. Ovaj lek-droga na ljudsku psihu deluje kao kokain i ostavlja na zdravlje ozbiljne posledice. U medicini se koristi i za uspavljivanje ljudi, ali i lečenje depresije.

OVA DROGA JE I DO 100 PUTA JAČA OD HEROINA: Za 12 dana ubila je deset ljudi u Americi!

Ovu drogu mladi najviše koriste po festivalima znajući da ostavlja ozbiljne posledice po kardiovaskularni sistem.

- Dileri su mi već prvo veče preporučili da probam ketamin i rekli mi da je to novo i da gram košta samo 2.500 dinara. Kupio sam i ušmrkivao sam ga isto kao kokain. Osećao sam se zaista čudno. Celu noć sam neprekidno skakao od silne energije i delovalo mi je da prosto ne mogu da se smirim. Uz to sam imao i razne halucinacije, sve devojke su mi delovale prelepo, a prema svim muškarcima osećao sam kao da su mi braća - rekao je u svojoj ispovesti za Informer Marko Ž. (24), koji je drogu koristio.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DROGIRANJE UŽIVO: Ufiksao se heroinom u punom autobusu usred dana!

On je naglasio da ga je dejstvo droge držalo 12 sati i da se iskreno uplašio, te da je više nikada neće koristiti.

Farmaceut Dragutin Rajevac rekao je da ovog leka nema u slobodnoj prodaji, a da dileri mogu da ga nabave ako ga ukradu iz veterinarskih ili bolničkih apoteka.

- Ketamin se koristi za anesteziju ljudi, ali i životinja poput konja. On održava pritisak i puls tokom operacije. Koriste ga isključivo stručna lica po bolnicama i veterinarskim stanicama. Da bi neko do njega došao, mora odatle da ga ukrade. Ali dileri ga često sami prave i prodaju kao ketamin, koji je opasan jer ima mnogo nuspojava, a često i jake košmare - zaključio je farmaceut.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Opa bato

    17. avgust 2016 | 08:49

    "Dileri mogu da ga nabave ako ga ukradu". Hahaha... Manemoj....

  • Bilo je extra

    17. avgust 2016 | 08:37

    Lopata je iz raja izasla

  • S. S.

    18. avgust 2016 | 20:49

    Sve bi ja to na goli otok i ove što prodaju i ove što se drogiraju na par godina ali društveno koristan rad da ne jedu džabe leba na državnim jaslama već da prave cipele,sade luk, vode ugalj, ili seku šumu i eto svi na dobitku narkomani se izleče dileri se disciplinuju i steknu radne navike za pošten posao roditeljima narkomana vrate se zdrava deca država reši problem droge još i budu od koristi i bude kako treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA