≫ 

PROVALA OBLAKA U BEOGRADU: Srbiju pogodilo veliko nevreme, naredna dva sata KRITIČNA (VIDEO)

U naredna dva sata na području Banata, Kolubarskog i severnih delova Zlatiborskog i Moravičkog okruga pljuskovi sa grmljavinom

  • 41

Iznad Beograda se oko 14 sati nebo pocepalo tako da je u toku prava provala oblaka praćena jakim vetrom i grmljavinom, a prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Srbiji u naredna dva sata prete jaki pljuskovi uz mogućnost kratkih vremenskih nepogoda

- Danas posle podne i uveče lokalno se očekuje pojava jakih pljuskova uz mogućnost kratkotrajnih vremenskih nepogoda sa najvećom verovatnoćom na severu i zapadu Srbije - piše na sajtu RHMZ-a.

Navodi se i gde se očekuju najveće nepogode:

- U naredna dva sata na području Banata, Kolubarskog i severnih delova Zlatiborskog i Moravičkog okruga pljuskovi sa grmljavinom.

DRAMATIČNO UPOZORENJE U SRPSKOM GRADU: Građanima preporučeno da STALNO PRATE VREMENSKU PROGNOZU!

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Za sutra se u Srbiji ujutro ponegde po kotlinama očekuje kratkotrajna magla, a u toku dana biće promenljivo oblačno i nestabilno, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, češćim u brdsko-planinskim predelima. Vetar uglavnom slab, promenljivog smera. Najniža temperatura biće od 14 do 20, a najviša od 25 do 30 stepeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Julijana

    17. avgust 2016 | 15:06

    Kako me nervira kad napisu Srbiju napalo veliko nevreme. Izgleda kao da je tornado prosao , a ne obicna kisa sa grmljavinom.

  • Jole-HR

    17. avgust 2016 | 14:30

    Ali ja eto vama želim šta manje štete,nismo svi isti.

  • Veki

    17. avgust 2016 | 15:19

    Provala oblaka i u Somboru, ali niko ne piše o nama. Mi smo svi zaboravljeni pored Beograda. Kao da ne postojimo na svim poljima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA