IVANU MRĐENU HITNO POTREBNA KRV: Neka se njegovoj ćerki jave dobrovoljci sa grupom AB+

Porodici je rečeno da i grupa A+ dolazi u obzir

  • 5

Ćerke istaknutog beogradskog urednika i novinara Ivana Mrđena, danas su odvele oca na dugo iščekivanu operaciju kuka i saopšteno im je da se operacija odlaže zato što nemaju dovoljno zaliha krvi.

Mislili ste da kad dobrovoljno DATE KRV ništa ne dobijate zauzvrat? Nemate pojma koliko grešite

- Dakle, uvek smo verovale da je naš tata, Ivan Mrđen, poseban čovek, ali smo upravo saznale da ima i posebnu krvnu grupu AB+. Naš Mrki i jos 5% populacije - rekle su zabrinute ćerke.

- Dragi naši prijatelji, HITNO nam je potrebna AB+ krvna grupa. Rečeno nam je da i A+ dolazi u obzir. Dakle, ako među vama ima jos AB+ posebnih ljudi, molimo vas da sutra ujutru posetite Institut za transfuziju krvi Srbije (Svetog Save 39) i podelite malo te vaše posebnosti sa našim dragim ocem - zamolila je Maja Mrđen.

Neophodno je napomenuti da je reč o namenskom davanju krvi za pacijenta Ivana Mrđena, koji trenutno leži na Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica".

Za sve dalje informacije mozete se javiti Maji Mrđen na telefon 063/438-600.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusan

    17. avgust 2016 | 15:55

    a zasto nema dovoljno zaliha krvi?neka se zapitaju zasto je tako? ubili su plemenitost u coveku.ranije su davaoci krvi imali popust na lekove, lekarske preglede.....sada toga nema.covek da 50 puta krv i placa punu cenu magnetne rezonance ili nekog drugog pregleda.ni dinara nema povlasticu.davaoca te dragocene tecnosti ne ceni niko i bice sve manje davaoca ubuduce.hteli smo takvo drustvo, dobili smo ga......

  • Groficaofica

    17. avgust 2016 | 21:08

    Koliko se secam taj covek je radio u ,,Borbi,, koja je zaposljavala ,pa ,minimum 300 ljudi,ako je bio fer i korektan javice se sigurno neko od njih

  • Sasa

    14. septembar 2016 | 22:18

    Ja imam ab+ ali imam i jednu vrstu bolesti te ne mogu ni da dajem krv.Znaci i meni za operaciju moze da bude odlaze se nema zalihe,strasno..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA