≫ 

JEZIVI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA: Pijan je krvnički zaklao ženu i dete, pa zaspao pored leševa

Izbila je burna svađa, a Sabo je zgrabio nož i izmasakrirao Slavicu u kupatilu

  • 2

Arpad Sabo (28) zaklao je u nedelju u stanu u Veterniku suprugu Slavicu (24) i njihovu četvoromesečnu bebu Nikolinu jer mu je žena prigovorila što je potrošio na alkohol sve pare koje je imao kod sebe, ukupno oko 2.000 dinara, navodi "Informer"

Posle krvavog pira, oko 23 sata, Arpad je legao da spava pored unakaženih leševa žene i bebe. U zoru se probudio i pobegao ka Bačkoj Palanci, uz Dunav, gde je i uhvaćen.

Prema nezvaničnim saznanjima "Informera", Sabo je u nedelju ceo dan pio ispred jedne prodavnice u Veterniku.

- U stan u Kninskoj ulici, u kom je sa porodicom živeo kao podstanar, došao je oko 22.15 sati. Tad ga je snimila kamera postavljena na tom objektu. Komšije su nešto pre 23 sata čule vrisku i galamu, ali niko nije zvao policiju. Posle nekoliko minuta sve je utihnulo - objašnjava njihov izvor.

Slavica se, naime, te večeri naljutila što je Arpad došao kući pijan i što je po ko zna koji put sve pare koje zaradi potrošio na alkohol. Izbila je burna svađa, a pomahnitali Sabo je zgrabio nož i najpre izmasakrirao Slavicu u kupatilu. Potom je došao do kreveca, pa i bebi prerezao vrat i izbo je po grudima.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Arpad je ostao u tom stanu do pet sati ujutro. Najverovatnije je, onako mortus pijan, legao u krevet i zaspao. U zoru je snimljen kako napušta stan. Bežao je peške, uz Dunav, tražio je lokaciju pogodnu da pređe preko reke u Hrvatsku. Zločin je otkriven u ponedeljak oko 14 sati. Tela je pronašao stanodavac porodice Sabo i odmah pozvao policiju. Posle opsežne potrage, Arpad je u roku od dva sata lociran na jednom nasipu na Dunavu, na divljoj deponiji u blizini Bačke Palanke - navodi anonimni izvor.

Sabo je juče oko 15 sati saslušan pred tužiocem, tereti se za teško ubistvo i preti mu kazna od 40 godina robije.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Arpad je, inače, rodom iz Lipara. Odrastao je sa ocem Janošem i bratom Miklošem u teškoj bedi u podrumu nezavršene kuće. Arpada i Mikloša majka je napustila dok su još bili mali, a Mikloš je pre dva meseca pao sa motora i poginuo.

Arpad se u martu venčao sa Slavicom, a u aprilu je rođena Nikolina. On se pre nekoliko meseci zaposlio u jednoj auto-mehaničarskoj radnji.

Kolega iz servisa kaže da je Arpad bio miran i vredan, ali da je bio sklon alkoholu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Poslednji put sam ga video u subotu, radio je do 16.30. Posle sam ga sreo u naselju u prolazu, delovao je kao da je pijan. Ne znam šta mu se dogodilo u glavi, pa da uradi tako nešto. Bio je ćutljiv po prirodi, a pošto mu je poginuo brat, bio je još ćutljiviji - kaže Arpadov kolega.

DA SRCE PREPUKNE: Majka i beba koje je Arpad S. krvnički zaklao sahranjene u ZAJEDNIČKOM KOVČEGU!

Slavica i njena četvoromesečna ćerkica Nikolina juče su zajedno sahranjene u jednom belom kovčegu na gradskom groblju u Novom Sadu.

Na večni počinak ispratili su ih Slavičini roditelji Duško i Ljiljana Đurđić i još stotinjak rođaka i prijatelja.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

NIJE MI ŽAO ŠTO SAM IH UBIO, IZNERVIRALA ME JE ŠTO SE NIJE OPIRALA DOK SAM JE TUKAO: Ispovest monstruma iz Veternika

Ljiljana je jedva stajala od bola za ćerkom i unukom, dok je Duško tiho plakao pored belog kovčega. Posle sahrane, uplakani Slavičini roditelji su još dugo ostali pored grobnice.

Slavica je, inače, pohađala specijalnu školu za ometene u razvoju, ali njeni roditelji nisu hteli da je smeste u dom, već je odrasla uz njih u Novom Sadu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA