≫ 

JOŠ JEDNA ŽENA PREMINULA POŠTO JE MUŽ PREBIO: Srce Biljane J. nije izdržalo!

Biljanu je muž pretukao u utorak, a narednog dana je preminula u Urgentnom centru, gde je prebačena iz pančevačke bolnice

  • 11

Biljana Mundžić Jakimov (32) iz Barande preminula je u Urgentnom centru u Beogradu nakon što ju je nevenčani suprug N. P. (29), pretukao. Njemu je Viši sud u Pančevu odredio pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

Biljanu je muž pretukao u utorak, a narednog dana je preminula u Urgentnom centru, gde je prebačena iz pančevačke bolnice, piše 021.rs.

Pokojna Biljana je bila majka petogodišnjeg dečaka koga je dobila iz prethodne veze.

JEZIVI DETALJI MONSTRUOZNOG UBISTVA: Pijan je krvnički zaklao ženu i dete, pa zaspao pored leševa

U Srbiji je od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 18 žena, a u nedelju je u Veterniku Arpad Sabo (29) ubio svoju pet godina mlađu suprugu Slavicu i njihovu četvoromesečnu ćerku Nikolinu.

Koordinatorka Sigurne kuće Beograd, Vesna Stanojević, tvrdi da je broj ubijenih žena odprilike isti kada se uporedi sa prethodnom godinom ali, dok je 2015. godine jedno masovno ubistvo u Kanjiži znatno podiglo ukupan broj ubijenih, ove godine je više pojedinačnih slučajeva ubistva.

NIJE MI ŽAO ŠTO SAM IH UBIO, IZNERVIRALA ME JE ŠTO SE NIJE OPIRALA DOK SAM JE TUKAO: Ispovest monstruma iz Veternika

- Imali smo slučaj u maju prošle godine kada su u jednom danu ubijene čak četiri žene, što je znatno podiglo ukupan broj ubijenih. Ove godine, osim u Žitištu gde su ubijene dve žene, imamo češća pojedinačna ubistva žene - naglašava Stanojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amerika

    19. avgust 2016 | 14:03

    Sad ovog zlotvora treba pretuci do smrti,te zene zar pre braka ne vide sa kim imaju posla ili se ti monstrumi kriju pre braka, ja bi njih po kratkom postupku,bez sudjenja...

  • Dragan

    19. avgust 2016 | 14:49

    Njeno puno ime i prezime a njegovi samo inicijali zasto da bi mogao i dalje da tuce i zivi PO OVOME ON JE ZRTVA???????

  • Kale

    19. avgust 2016 | 14:10

    Pa da li se neko zamislio zbog toga? Da li je neko resio da poostri kazne? Od slucaja do slucaja samo mlatite praznu slamu na tv itd., prosipate pamet sta bi trebalo i kako bi trebalo a svakim danom sve vise ubijenih zena i silovanih baka i jadnih malisana . Doci ce vreme da ce sami gradjani uzeti zakon u svoje ruke jer druge nam nema

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA