UŽAS U SRPSKOM KRSTURU: Očuh obljubio devojčicu (14)!

Policija iz Novog Kneževca uhapsila je mladića zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljube maloletnice

  • 7

Pedofilija i obljuba maloletne dece ne prestaje da šokira javnost, još jedan slučaj zabeležen je pre nekog vremena u Srpskom Krsturu kada je S.R.(33) iz Srpskog Krstura izvršio obljubu nad maloletnom devojčicom (14).

OČUH SILOVAO DEVOJČICU: Majka prijavila monstruma, pedofili nastavljaju da napadaju!

Policija iz Novog Kneževca uhapsila je mladića zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljube maloletnice. Kako navode izvori bliski istrazi S.R. je nevenčan živeo sa devojčicinom majkom, a iz braka sa prethodnom ženom ima dvoje dece.

Kako saznajemo S.R. je prijavila devojčicina majka koja je posumnjala da se nešto događa u njihovoj kući, u odnosu između njene ćerke i partnera sa kojim je živela u poslednje vreme i koji je devojčicin očuh. Ona je ceo slučaj prijavila policiji. Kako se navodi, obljuba nije izvršena uz upotrebu sile te se krivično delo ne kvalifikuje kao silovanje. S.R. je uhapšen po odobrenju tužioca i njemu je određen pritvor do 30 dana nakon saslušanja.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kisa

    19. avgust 2016 | 21:19

    BOZE KAKVI SU OVO LJUDI? NARAVNO TO NIJE LJUDSKI ROD PA GREH JE RECI I ZIVOTINJE .MONSTROUMNCINA.FUJJJJ

  • Dino

    20. avgust 2016 | 01:27

    Vrijeme je da se zapitate u sto se to Srbija pretvara...u zemlju zombija....pa zar toliko incesta i pedofilije na tako maloj zemljici,sto radi SPC? Pa nije valjda ona izvor pedofilije,Bosanac Kacavenda kao sotona uveo je sotonski krug u Srbiju i SPC,svi cute a pogotovo Vučić i Patrijarh.

  • DH

    19. avgust 2016 | 21:57

    Epidemija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA