≫ 

ALBANSKI MONSTRUM ĆE BITI IZRUČEN: Avni Metra je žrtvama kopao oči i sekao uši!

Svirepi ubica pokušavao je na sve načine da ostane u Engleskoj ali mu je ta zemlja juče i zvanično odbila gostoprimstvo

  • 3

Ozloglašeni albanski dvostruki ubica, koga je razotkrio britanski tabloid Daily Mail, biće uskoro izručen u svoju domovinu nakon što je skoro dve decenije proveo u Engleskoj.

PERSONA NON GRATA U GRČKOJ: Zabranjen ulazak lideru velikoalbanske partije u zemlju

Sudija je presudila juče da Avni Metra (53), koji se predstavljao kao izbeglica sa Kosova i koji živi u Engleskoj od 1998. godine, mora što pre da bude izručen iz Ujedinjenog Kraljevstva.

- Njegov život u Engleskoj je bio baziran na laži i odbijam njegov zahtev da će mu ekstradicija narušiti ljudska prava - rekla je sudija Margot Koleman u obrazlaganju svoje presude.

Krvoločni Metra, koji je žrtvama kopao oči i sekao uši, zadržan je od strane Skotland jarda u junu nakon dojave koje im je uputio tabloid Daily Mail.

Vlasti u Albaniji nisu imale pojma gde se Metra nalazi i skoro da se nisu ni trudili da ga pronađu, iako je on neko vreme bio čak i na Interpolovoj listi najtraženijih kriminalaca. U međuvremenu je privođen u Londonu nakon što je pretukao ženu. Nakon bekstva iz Albanije, kasnih devedesetih godina, Metra je osuđen na 25 godina zatvora u odsustvu zbog svirepog mučenja i ubistva dvojice braće u Albaniji.

Boreći se da na sve načine ostane u Engleskoj, njegovi advokati su tvrdili da u domovini ne može dobiti fer suđenje. Na poslednjem ekstradicionom saslušanju Metra je čak poručio "Nema pravde u Albaniji. Tamo je samo prisutna korupcija".

Njegov slučaj će sada biti razmatran od strane Sekretara unutrašnjih poslova Amber Rud, koja mora da donese formalni zaključak o tome da li će Metra biti izručen. Izvori iz vrha britanske vlasti tvrde da će ova odluka biti samo formalanost i da će Metra biti isporučen Albaniji za nekoliko nedelja.

Metra je jedan od trojice Albanaca koji su živeli u Velikoj Britaniji a čiji svirepi zločini su otkriveni u serijalu tekstova tabloida Daily Mail od pre tri meseca.

(Telegraf.rs/Izvor: Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gasi

    20. avgust 2016 | 15:17

    Albatrosi svi manijaci.

  • Amina

    20. avgust 2016 | 15:11

    Te male rdjave kretaure satanini abortusi nikako da shvavte da od Gospodara nema skrivanja niti bezanja , niti protekcije niti oprosta za monstrume djavolijek porekla goreces u Vatri u ognju uzarenom djavololiki fuj

  • krsta

    6. septembar 2016 | 12:04

    Ovakav monstrum da se krije u jednom velikoj evropskoj drzavi....koliko ih jos ima samo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA