Pronađen izmrcvaren i pretučen konj u Jagodini PONOVO! (VEOMA UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

"Građani šalju fotografiju izmrcvarenog i prebijenog konja kod zelene pijace koga je prema nezvaničnim informacijama pretukao vlasnik čiji identitet još uvek nije poznat. Slučaj je prijavljen policiji", navodi se u ovom obaveštenju

  • 12

Nakon što je pre nekoliko meseci nađen konj bez jedne noge u Beogradu, nađen je još jedan u Jagodini - izmrcvaren i prebijen!

Na Fejsbuku stranici Infocentrale, pojavila se uznemirujuća fotografija uz koju stoji: "Ponovo zlostavljanje životinje u Jagodini. Građani šalju fotografiju izmrcvarenog i prebijenog konja kod zelene pijace koga je prema nezvaničnim informacijama pretukao vlasnik čiji identitet još uvek nije poznat. Slučaj je prijavljen policiji".

KONJ BEZ JEDNE NOGE SPASEN, krivična prijava protiv vlasnika! (VIDEO)

U nekim komentarima se navodi da je ovaj slučaj povezan sa zlostavljanjem konja u ovom gradu koje se dogodilo 2014. godine.

Nadamo se da će vlasnik uskoro biti pronađen i kažnjen.

UŽAS U BEOGRADU NAJEŽIO PROLAZNIKE: Konj bez jedne noge vezan za banderu! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pixy

    20. avgust 2016 | 18:44

    Dzukelu treba u zatvor,ne dati mu da ima ni kokos

  • GROM

    20. avgust 2016 | 18:44

    Humanost nije u tome da se slika ili snimi nesto. . .jel ste pomogli jadnoj zivotinji ili se trudite da dospete na neku stranicu tabloida time sto slikate jadu,bedu i nesrecu drugih.

  • EvoneznambogUmi...

    20. avgust 2016 | 18:41

    Samo jedno cu da kazem: ZELIM MU JOS GORI PAKAO DA TRPI, OVAJ KO JE IZMUCIO KONJA! ALI, NE DA GA BIJE JEDAN, NEGO MONSTRUMA DA PREBIJAJU 10-TORO LJUDI! DJUBRE RASPALO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA