DEČAK HEROJ (6) BRANIO SVOJU MAMU DO SMRTI: Monstrumi ga ubili RAZBIJENOM FLAŠOM! (FOTO)

U tom momentu dečkaka je krvnički izbo i ugušio napadač, nakon čega je pobegao, a njegovo telo ostavio pored železničke pruge

  • 3

Dečak (6) izboden je do smrti kada je pokušao svoju majku da obrani od silovatelja. Kutlvano Garesape išao je u školi u Južnoafričkoj Republici kada su ga izboli razbijenom bocom jer je pokušao da spreči napad.

 

Dečak je sa majkom i starijim bratom išao peške u školu jer mu je pobegao autobus, priča njegova majka za Indipendent, prenoai Avaz.ba.

 

UŽASAN NAPAD: Krvoločan pas izujedao čoveka, niko nije mogao da ga odbrani! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

 

U jednom momentu ispred škole nepoznati muškarac pokušao je da iznudi novac od majke, vukući je za rame. Nakon što je odbila, on ju je gurnuo na zemlju.

 

U tom momentu je dečak heroj počeo da ga udara i vrišti da pusti njegovu majku i da je to njegova majka.

 

Foto-ilustracija: Printskrin/ John Cena

Foto-ilustracija: Printskrin/ John Cena

 

- Osetila sam da mi muškarac diže suknju, te da me želi silovati pred mojom decom - rekla je Garesape, dečakova majka.

 

JEZIVA SMRT MALIŠANA: Krvoločni američki buldog ubio trogodišnjeg dečaka polomivši mu vrat

 

Kultivano je uspeo da odvrati pažnju napadaču kako bi majka ustala da traži pomoć.

 

U tom momentu dečkaka je krvnički izbo i ugušio napadač, nakon čega je pobegao, a njegovo telo ostavio pored železničke pruge.

 

Foto-ilustracija: pixabay.com

Foto-ilustracija: pixabay.com

 

- Čula sam sina kako plače i kako me doziva. Videla sam i kako se pokušava odbraniti, ali ga muškarac nije prestajao bosti. Osjećala sam se bespomoćno dok sam trčala prema glavnom putu tražeći pomoć. Svi automobili su samo prošli pored mene dok sam plakala i zapomagala. Potrčala sam nazad i još uvek sam mogla čuti Kutlvana kako me zove. Kada sam došla bliže, videla sam napadača kako bode mog sina sa štapom. Vrištala sam te sam se osećala tako bespomoćno - rekla je majka jecajući.

 

Napadač i ubica (32) optužen za ubistvo. Članovi lokalne zajednice šokirani su i uplašeni i protestovali su ispred zatvora tražeći da se napadaču uskrati kaucija.

 

(Telegraf.rs / Avaz.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ninochka

    21. avgust 2016 | 14:27

    majka? se osecala bespomocno i otrcala da trazi pomoc, a drugi sin je mirno stajao i gledao bioskopsku dramu, a onda je gledala kako joj ubada sina i nije mogla da mu pomogne????? svaka cast za majku!!!! Zubima bi mu kidala ruke dok mi ih neizbije, a svoje telo bih postavila pod taj stap da mene ubada a ne moje dete....ovo je ''prava mjaka'' koja je zasluzila ''da zivi''

  • Carinik

    21. avgust 2016 | 13:20

    Dozivotna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA