KAD SE UDRUŽE SLOGA I VOLJA: Komšije uzele lopate u ruke i sredile celu ulicu! (FOTO)

Ispred naših lokala i ulice uvek je bilo puno parkiranih automobila. Zemlja oko asfalta uvek je bila izrovana i puna blata. Komšija koji drži ribarnicu pomenuo je da bi dobro bilo da uredimo sve ovo i tako je krenulo. Na kraju smo svi učestvovali i zadovoljni smo kako je ispalo - kaže Nikola

  • 6

Niška ulica zablistala je novim sjajem, a za to su zaslužni građani koji žive u ovoj ulici. Oni su ne mogavši više da gledaju blato i lom po trotoaru, zavrnuli rukave i sredili prostor. Jedan od pokretača i učesnika ove akcije je i Nikola Radosavljević koji kaže da je sve krenulo spontano.

Ispred naših lokala i ulice uvek je bilo puno parkiranih automobila. Zemlja oko asfalta uvek je bila izrovana i puna blata. Komšija koji drži ribarnicu pomenuo je da bi dobro bilo da uredimo sve ovo i tako je krenulo. Na kraju smo svi učestvovali i zadovoljni smo kako je ispalo - kaže Nikola.

BEOGRAĐANIN NAPISAO PORUKU KOMŠIJAMA KOJA JE USIJALA DRUŠTVENE MREŽE: "Budi i ti kao švedska princeza!"

Komšije su se rastrčale, sakupljale gume, donosile farbu i zemlju. Zatim je na red došlo cveće. On dodaje da su čak i prolaznici počeli da ga donose. Priznaje da su uložili i dosta novca, ali da su želeli da imaju jedan lep zeleni pojas kojim bi se pohvalili.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Malo po malo stigli smo do kraja. Nismo se nadali da će ovako lepo da izgleda. Sada smo motivisani da nastavimo dalje. U planu je jedna klupa- ponosno dodaje Nikola.

DA KOMŠIJI CRKNE KRAVA: Da li su Srbi dobri susedi?

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

U uređivanje su učestvovala i deca, omladina i stariji stanovnici ulice. Sada su svi ponosni na svoje delo, a drugim ulicama i krajevima grada pokazali su kako sa malo volje i sloge svima može da bude lepši prostor u kojem žive!

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA