MOLILI SMO GA DA PRESPAVA KOD NAS: Motoristi se oprostili od jednog, a sada i od drugog kolege

- Svi smo ga molili da ostane i prespava i ne vozi sam do Kavadarca. Dao sam mu mesto u šatoru i vreću za spavanje, samo da ne ide u gluvo doba noći. Dvoumio se, ali nismo uspeli da ga ubedimo da ostane sa nama - priča Đorđe Abrašev, koji je Kostu poznavao desetak godina

  • 8

Makedonske motordžije su se sa velikom tugom oprostili od Koste Stojanova (25) koji je pre tri dana poginuo na putu između makedonskih gradova Demir Kapije – Negotina, a dok rane od gubitka svog mladog kolege još nisu bile ni zarasle, juče su morali da se oproste i od drugog motordžije, ugostitelja iz Ohrida Kreste Veljanovskog (42), koji je izgubio život u teškoj saobraćajnoj nesreći između Ohrida i Kičeva.

Prebirajući po mislima, Đorđe Abrašev, motordžija iz Velesa, priseća se poslednih časova provedenih sa njihovim drugom Kostom Stojanovim.

TRAGEDIJA NA OHRIDU: Poginuo poznati ugostitelj pošto se motorom zabio u kamion!

- Zajedno smo u subotu bili na skupu i zabavi motordžija "Potfat" u Strumici. Bilo nam je predivno. Pričao mi je da ima devojku sa kojom je tri godine. Svi smo ga molili da ostane i prespava i ne vozi sam do Kavadarca. Dao sam mu mesto u šatoru i vreću za spavanje, samo da ne ide u gluvo doba noći. Dvoumio se, ali nismo uspeli da ga ubedimo da ostane sa nama - priča Đorđe Abrašev, koji je Kostu poznavao desetak godina.

MISTERIJA: Kostu su drugari tražili satima, ali beživotno telo pored motora je otkrila policija

Kada je te neći njihov prijatelj otišao, nekoliko sati kasnije među motordžijama se pronela vest da nije stigao kući u Kavadarce. Motordžije su se organizovale preko socijalnih mreža i krenuli u potragu za njim. Skoro deset sati, više od stotinu automobila i motordžija je sa baterijskim lampama pretraživalo teren od Udova do Demir Kapije, od Strumice do Valandova i od Negotina do Strumice, ali bezuspešno.

Njegovo beživotno telo tek ujutro je pronašla policija.

NEVEROVATNA IGRA SUDBINE KOD STRUGE: Eksplodirao mu automobil, a VATRA GA SAMO OPRLJILA!

- Izgubio sam dragog druga, prijatelja, brata. Bio je prekrasna osoba. Nismo mnogo popili na skupu motordžija. Onako, umereno. Nekoliko puta se dvoumio da li da ostane, ili da ode. Ušao sam u šator i rekao mu da legne da se odmori. Odgovorio mi je "posedeću još malo". Nakon toga je izašao i otišao sam u noć - priseća se Abrašev.

Neodlučnost mladog Koste Stojanova koštala ga je života.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I.

    24. avgust 2016 | 23:18

    Da bi vozili motor morate krenuti od 50 kubika skuter pa posle dve god preci na 50 kubika sa menjacem jedno godinu dana pa onda 125 ili 250 sa brzinama pa tek onda uzeti masinu od 600 750 ili 1000 kubika....danas klinci skupe neki dinar i odma na hiljadarku a nisu svesni koja je to snaga i moc...vozite pazljivo NEKO VAS SIGURNO VOLI

  • Ivan

    24. avgust 2016 | 22:35

    90% motorista kod nas ne vozi motore zbog uzivanja vec da se polazu da su silni i ne voze opisteno za dusu vec samo da sto brzi budi da propinju i da se svi okrenu za njima i zbog toga se desava ovo cak je ovo nista kako se vozi

  • Ja

    25. avgust 2016 | 00:15

    Ja bih voleo da vidim taj moto susret bez konzumiranja alkohola. Stalno se kao propagira voznja bez alkohola a na skupovima piva na galone se trosi. Nije uzrok noc nego stanje vozaca. Kao sto ne postoji lose vreme nego losa oprema tako i ovo. To je realnost. Klubovi svi za medije pricaju jedno a na skupu je druga prica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA