MISTERIJA: Izašao iz bolnice, pa mu se sa 2,5 metra, nešto SRUČILO NA GLAVU! Niko ne može da se složi - ŠTA?

Ovaj nesvakidašnji "incident" se dogodio juče ispred glavnog ulaza u bolnicu odakle stalno ulaze i izlaze pacijenti i lekari. To je istovremeno i ulaz za urgentnu medicinu ispred koga svakodnevno staju sanitetska vozila

  • 2

Medicinski radnik iz Bitolja, na jugu Makedonije, čije ime nije saopšteno, završio je na hiruškom odelenju Kliničke bolnice u kojoj, inače radi, jer mu je na glavu pao građevinski materijal.

DVOJICA ZAVRŠILA U BOLNICI: Sudarili se pešak i biciklisti

Ovaj nesvakidašnji "incident" se dogodio juče ispred glavnog ulaza u bolnicu odakle stalno ulaze i izlaze pacijenti i lekari. To je istovremeno i ulaz za urgentnu medicinu ispred koga svakodnevno staju sanitetska vozila.

Očevici pričaju da je na glavu čoveka pao građevinski materijal. Od udara, on se onesvestio pa su ga uneli unutra u bolnicu, na hirurško odeljenje i zadržali na lečenju.

U bolnici su potvrdili incident, ali su za razliku od očevidaca izjavili da situacija nije toliko ozbiljna, jer je čoveku na glavu palo parče pleksiglasa.

Iz firme BV Inžinjering, koja radi na rekonstrukciji fasade, odbacuju mogućnost da je čovek povređen od građevinskog materiajla sa kojim oni rade. Tvrde da je na njega, sa visine od 2,5 metra pao malter dotrajane nadstrešinice, na kojoj, a to su zaboravili reći, oni ostavljaju svoje materijale.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    27. avgust 2016 | 12:46

    E svasta!

  • Јасмина

    27. avgust 2016 | 13:41

    Пало му парче фасаде па завршио на хирургији...Ништа страшно!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA