≫ 

TUGA: Ovo je Miloš G, koji se na motoru vraćao iz noćnog provoda, pa POGINUO! (FOTO)

Prema nezvaničnim informacijama, mladići su se juče ujutru vraćali iz provoda

  • 21

Miloš G. (15) je poginuo u saobraćajnoj nezgodi juče u šest sati u Novom Sadu, kada je sa drugom i vršnjakom Vukašinom B. pao s motora.

UŽAS U NOVOM SADU: Dečak (16) pao sa motora i poginuo, njegov drug U TEŠKOM STANJU!

Miloš G., koji je bio suvozač na skuteru marke "jamaha", poginuo je na licu mesta. Njegov drug Vukašin B., koji je upravljao motorom, povređen je i lekari Dečje bolnice prate njegovo stanje.

Prema nezvaničnim informacijama, mladići su se juče ujutro vraćali iz provoda, prenose iz "Uživo sa Novosadskih ulica".

Na raskrsnici Šajkaške i Gračaničke ulice u naselju Salajka, njihov motor je, iz još neutvrđenih razloga, proklizao. Obojica su pala sa motora, a nesrećni Miloš G. je udario je o betonsku žardinjeru. Ni on, ni Vukašin B. na glavi nisu nosili zaštitne kacige.

Kako su rekli iz Hitne pomoći, njihove dve ekipe su izašle na teren, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt jednog maloletnika.

Kako kaže Dušan Vuković iz Dečje bolnice, njegovo stanje je dobro i stabilno, što je ohrabrujuće.

- Momak je primljen sa povredom glave, kontuzijom. Imao je i amneziju. Njegovo stanje je sada dobro i biće zadržan u bolnici na posmatranju - kaže za "Blic" Dušan Vuković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vukmir

    28. avgust 2016 | 13:03

    Citam tekst hvata me tuga zbog nesrece.Prvo oni nisu mladici, to su dva decaka od 15 god.Namece se pitanje sta petnaestogodisnjaci rade u zoru??Opet kazem oni su deca.U to doba treba da su u krevetu.Pisem jer sam roditelj tri muska deteta studenata znaci starijih os stradale dece.Mi roditelji smo u pravu ili u krivu za sve sto nam deca urade ili ne urade.

  • NIKOLA

    28. avgust 2016 | 13:11

    Sa 15 godina vozio jamahu? Imaju li ta deca roditelje???

  • Mija

    28. avgust 2016 | 14:44

    15 godina,vracali se iz provoda. .Ja imam 26 godina I nemam sta da radim vani posle 2 sata noci. Za ovo su njihovi roditelji odgovorni, djeca nemaju sta traziti vani u to doba a ni voziti motor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA