Carinici su rutinski prišli deki u belom odelu koji je imao samo jednu torbu. Otvorili su je NE SLUTEĆI DA ĆE U NJOJ NAĆI OVO! (FOTO)

Iako obučen u elegantno belo odelo, deda nije uspeo da zavara policajce i carinike koji su pre nedelju dana odlučili da izvrše detaljan pregled autobusa sa ohridskim registarskim oznakama koji je saobraćao na liniji Struga – Beč

  • 10

Na graničnom prelazu ka Srbiji - Tabanovce, makedonski policajci i carinski službenici su otkrili i uhapsili dedu M.A. ( 73 ) iz Gostivara, grada na zapadu Makedonije, koji je pokušao da preko granice prošvercuje 580 grama jedne od najskupljih droga na svetu – kokain, koji na ilegalnom narko tržištu dostiže cenu i do 600 dolara po gramu.

STRAH NA GRANICI: Crnogorski specijalci postavljaju MITRALJESKA GNEZDA ka Kosovu!

Foto: mvr.gov.mk Foto: mvr.gov.mk

Iako obučen u elegantno belo odelo, deda nije uspeo da zavara policajce i carinike koji su pre nedelju dana odlučili da izvrše detaljan pregled autobusa sa ohridskim registarskim oznakama koji je saobraćao na liniji Struga – Beč.

Foto: mvr.gov.mk Foto: mvr.gov.mk

Na sedištu pored M.A. nalazila se crna putna torba. Ona je odmah privukla pažnju policajaca, a kada su je otvorili u njoj su pronašli praškastu materiju uvijenu u poliester i oblepljenu širokom trakom. Kasnije analize u laboratoriji su pokazale da se radi o kokainu.

Prema saopštenju policije, deda iz Gostivara je drogu preuzeo od nepoznate osobe, državljanina Albanije. Za nagradu od 700 evra drogu je trebao da odnese i preda nekom čoveku u Austriji.

Foto: mvr.gov.mk Foto: mvr.gov.mk

Sa nepoznatim čovekom, M.A se nekoliko puta, u periodu od 12. do 18. avgusta sastajao u Gostivaru. Kada su se poslednji put sreli, dedi je bila predata crna putna torba „nafilovana“ sa kokainom, i 350 evra, uz obećanje da će preostalih 350 evra dobiti kada preda robu osobi u Beču, Austrija.

Njegovo putovanje se završilo na graničnom prelazu Tabanovci, a pored krivične prijave, dedi M.A. je određen i 30-dnevni pritvor.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brale

    28. avgust 2016 | 18:02

    Otkucali ga. U istom autobusu glavni je preneo 5 kila. Čiča je bio samo mamac. Stare fore

  • Mozak

    28. avgust 2016 | 19:59

    Prodje tona ali ne i deda!!!!

  • Ivan

    28. avgust 2016 | 19:51

    Tako se to radi,,,, deda je kolataralna steta. U autobusu je prosla veca kolicina od te

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA