Evo šta STVARNO znači ocena koju je MMF dao Srbiji!

- Mi smo imali jako bolne rezove, a to nam sad donosi rezultate. I nama takva ocena MMF -a puno znači za dalji razvoj, za dalje investicije i ekonomiju za naš rejting, ali i za potencijalne investitore ili bankare - rekao je on

  • 17

Pozitivna ocena MMF-a za četvrtu i petu reviziju Srbiji mnogo znači za dalji razvoj, investicije, rejting, izjavio je Jovan Kovačić osnivač i predsednik tink-tenk organizacije East-west bridge nakon što je bord direktora MMF-a potvrdio zaključenje dve kombinovane revizije.

- Mi smo imali jako bolne rezove, a to nam sad donosi rezultate. I nama takva ocena MMF -a puno znači za dalji razvoj, za dalje investicije i ekonomiju za naš rejting, ali i za potencijalne investitore ili bankare - rekao je on juče u izjavi Tanjugu.

MMF usvojio četvrtu i petu reviziju aranžmana sa Srbijom

Kovačić se dotakao i vanrednih parlamentarnih izbora, primetivši da za razliku od susedne Hrvatske, kod nas su goruće teme i bile ekonomske - životni standard, zaposlenost...

STANJE U FINANSIJAMA SRBIJE SVE BOLJE: Suficit budžeta - 22 milijarde dinara!

- Mi smo pokazali veliku zrelost. Samo uzmite hrvatske izbore. Oni se bave samo Srbima. A mi koji imamo mnogo više gorućih problema u odnosu Hrvata prema Srbima, a to je Kosovo, na našim izborima su bile goruće racionalne teme - standard života, ekonomija, zaposlenost. I ova dobra ocena je dokaz da to jeste na delu, da nije prazna faza - konstatovao je on.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    1. septembar 2016 | 11:27

    Super ste uradili ! Digli porez na imovinu 100%! Digli akcize na gorivo do neba. . . i onda se pitate zašto ima toliko ubistava,samoubistava u nekom srednjem staležu ako postoji uopšte.

  • Pera

    1. septembar 2016 | 11:58

    Stanje bolje.Svasta 700 000 penzionera trpi harac jer im se nezakonito zakida na penzijama.700 000 ljudi prima manje i neko se hvali da je u plusu.Gluposti

  • Љиљана

    1. septembar 2016 | 13:38

    Стање боље, са порастом самоубистава , а пензионери нек гладују са свим будућим поскупљењима. Па ваљда су довољно радили и зарадили ту пензију коју им власт стално умањује. И то зову позитивне реформе и суфицит.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA