TAČNO JE PET MESECI OD UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Posetili smo njenu majku Zoricu i zatekli PRETUŽAN PRIZOR!

Zorica Krsmanović će i danas otići na mesto gde počiva njena ćerka bez obzira na to što joj se zdravlje drastično pogoršalo nakon što je Jeleni podignut spomenik

  • 9

Zdravlje Zorice Krsmanović, majke monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović (33), koja boluje od karcinoma, u poslednjih nekoliko dana je drastično pogoršano.

Osim terapije koju zbog bolesti, inače, uzima, ona je zbog dodatno narušenog zdravlja morala da primi i infuziju.

PODIZANJE SPOMENIKA JELENI MARJANOVIĆ: Svima je najteže pao jedan momenat (VIDEO)

Komšije Krsmanovića kažu za Telegraf da je Jelenina majka baš loše i da svakodnevno izgovara rečenicu kako više ne može da izdrži.

- Jelenino ubistvo joj je dodatno ugrozilo zdravlje, a to što se još ništa u vezi sa tim slučajem nije rešilo, još više joj je oduzelo snagu da se bori. Posle postavljanja spomenika Jeleni, njoj je baš pozlilo - priča jedan od komšija Krsmanovića.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Zoranova tužna ispovest sa Jeleninog groba: Jana STALNO TRAŽI majku! (VIDEO)

On dodaje da uprkos svemu Zorica ne propušta maltene nijedan dan da ode na mesto dge počiva njena ćerka:

-  I danas će otići, bez obzira na to što jedva stoji na nogama. Uvek neko dođe po nju, ili rođaci ili Marjanovići i odvezu je na groblje Zbeg.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

"SINE MOJ, SVE ČEKAM DOĆI ĆEŠ" Lelek Jelenine majke odjekivao grobljem (FOTO) (VIDEO)

Danas je tačno pet meseci od ubistva Jelene Marjanović. Ona je nestala tokom trčanja, 2. aprila na nasipu u naselju Crvenka u Borči. Sutradan je u kanalu, na istom tom nasipu pronađeno njeno unakaženo telo. 

Da je živa, Jelena bi u ponedeljak napunila 33 godine, međutim, umesto torte i veselja, njoj je tog dana podignut spomenik. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STELA

    3. septembar 2016 | 20:09

    Ubiti ženu na tako surov način je zlo totalno.Takva vrsta ubistva je specifična za zatvoren prostor, žarač, kamen ili šta drugo. Ubica pokušava da održi savršenu koncentr atraciju da se ne bi odao ni jednim pogrešnim korakom.Pitam se od čega su satkani ubica i saučesnici, kad ih ne dotiče ni smrskana lobanja lepe Jelene.Tužno je što niko iz policije neće snosisti odgovornost za svoju nesposobnost, opstrukciju, skrivanje dokaza i dr. i dr. Ubice su zagazile duboko da nazad ne mogu. Misle , da će ovo ostati misterija. Varaju se. Kupuju vreme, uzalud .Postavlja se pitanje kome je u interesu da ovo ostane nerešeno?Ko je sve tu bio uključen od samog početka, koji "vrh" je opstruisao rad i zbog čega, to treba obelodaniti.Da li se neko boji da ispriča istinu i zašto?Gospodo obelodanite istinu majci o ubistvu njenog jedinog deteta. Gospodo, vreme je da se istina iznese u javnost. Apslutno je jasno i vama i nama ko je ubio Jelenu.Ovaj jslučaj je jeko težak. Ovo ubistvo nije obično. Ovaj zločin je mnogo više od toga.Nesvakidašnje je skrivanje istine, planiranoje otklanjanje tragova zločina i materijalnihdokaza, laži, manipulisanje.Ovo je interesantan slučaj za eksperte iz oblasti neuropsihijatrije.Interesantno je i to, šta eliminiše učesnike u ovom slučaju kao glavne osumičene, gde je pojašnjenje za to od stručnih kadrova za ovu oblast.Ubica i saučesnici jsu jači od države i Zakona, na žalost, a ako nije tako dokažite suprotno.....

  • Lepi

    2. septembar 2016 | 19:10

    Jad beda uzas

  • Goga

    2. septembar 2016 | 20:25

    A ubica slobodno šeta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA