TAČNO JE PET MESECI OD UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Posetili smo njenu majku Zoricu i zatekli PRETUŽAN PRIZOR!

Zorica Krsmanović će i danas otići na mesto gde počiva njena ćerka bez obzira na to što joj se zdravlje drastično pogoršalo nakon što je Jeleni podignut spomenik

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Lepi
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • STELA

    03. septembar 2016 | 20:09

    Ubiti ženu na tako surov način je zlo totalno.Takva vrsta ubistva je specifična za zatvoren prostor, žarač, kamen ili šta drugo. Ubica pokušava da održi savršenu koncentr atraciju da se ne bi odao ni jednim pogrešnim korakom.Pitam se od čega su satkani ubica i saučesnici, kad ih ne dotiče ni smrskana lobanja lepe Jelene.Tužno je što niko iz policije neće snosisti odgovornost za svoju nesposobnost, opstrukciju, skrivanje dokaza i dr. i dr. Ubice su zagazile duboko da nazad ne mogu. Misle , da će ovo ostati misterija. Varaju se. Kupuju vreme, uzalud .Postavlja se pitanje kome je u interesu da ovo ostane nerešeno?Ko je sve tu bio uključen od samog početka, koji "vrh" je opstruisao rad i zbog čega, to treba obelodaniti.Da li se neko boji da ispriča istinu i zašto?Gospodo obelodanite istinu majci o ubistvu njenog jedinog deteta. Gospodo, vreme je da se istina iznese u javnost. Apslutno je jasno i vama i nama ko je ubio Jelenu.Ovaj jslučaj je jeko težak. Ovo ubistvo nije obično. Ovaj zločin je mnogo više od toga.Nesvakidašnje je skrivanje istine, planiranoje otklanjanje tragova zločina i materijalnihdokaza, laži, manipulisanje.Ovo je interesantan slučaj za eksperte iz oblasti neuropsihijatrije.Interesantno je i to, šta eliminiše učesnike u ovom slučaju kao glavne osumičene, gde je pojašnjenje za to od stručnih kadrova za ovu oblast.Ubica i saučesnici jsu jači od države i Zakona, na žalost, a ako nije tako dokažite suprotno.....

  • Salvatore

    03. septembar 2016 | 09:22

    Vodja reče zna ko je ubica!!!

  • Goga

    02. septembar 2016 | 20:25

    A ubica slobodno šeta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA