LEONARD PASTOR JE OSUMNJIČENI NAPADAČ NA PROFESORA: Policija identifikovala muškarca koji je pretukao Herlinga

Motiv brutalnog obračuna bio je taj što je navodno Herling vređao svoju koleginicu Aleksandru Mijailović, profesorku filozofije u zbornici tog istog dana, nazivajući je narkomankom. Ona se požalila svom dečku Leonardu Pastoru, koji mu je iste večeri pokucao na vrata, a Herling je izašao sa bejzbol palicom

  • 4

Leonard Pastor (29) iz okoline Pančeva identifikovan je kao osumnjičeni da je pretukao Gorana Herlinga, profesora gimnazije "Mihajlo Pupin" u Kovačici, prenosi "Blic".

Herling je, kao i njegovi prijatelji sumnjao da ga je pretukla grupa fašista ili ljudi različitog političkog stava koji iznosi na svom blogu.

Kako saznaje "Blic", motiv brutalnog obračuna bio je taj što je navodno Herling vređao svoju koleginicu Aleksandru Mijailović, profesorku filozofije u zbornici tog istog dana, nazivajući je narkomankom. Ona se požalila svom dečku Leonardu Pastoru, koji mu je iste večeri pokucao na vrata.

EVO ZAŠTO JE PROFESORU RAZBIJENA GLAVA: Pretučeni Harling vređao profesorku filosofije! Njen dečko ga pretukao

Herling je Pastora dočekao sa bejzbol palicom, ali je u tuči zadobio teške povrede glave i zbrinut je u pančevačkoj bolnici zbog potresa mozga.

RASVETLJEN NAPAD NA PROFESORA HERLINGA: Pretukao ga L.P. (29) iz Pančeva (FOTO)

Posle najnovijih saznanja razjašnjeno je da nije bilo čak tri napadača, kako je profesor ranije izjavio za "Blic". Herling sada tvrdi da je uzrok napada njegovo angažovanje protiv vlasti u Kovačici, kao uzbunjivač i nestranačka ličnost. On još dodaje da je to bio i razlog zbog čega ga je školski odbor promenio jednoglasnu odluku da ga izaberu za v.d. direktora škole.

NEZAPAMĆEN ZLOČIN: Profesora u Kovačici tukli metalnom šipkom, upali mu u kuću i razvalili mu lobanju (FOTO)

- Čuo sam kucanje, obično i otvorim, često se radi o mojim učenicima, ali mi je instinkt rekao da nešto nije u redu, pa sam poneo i bejzbol palicu. Nagrnuli su na mene, bar njih trojica, koliko sam video u tom trenutku. U bolnici mi je rečeno da sam udaren teškim metalnim predmetom i da mi je glava sva isečena - ispričao je za "Blic" profesor Herling.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    4. septembar 2016 | 09:57

    Sta ce njemu bejzbol palica u kuci

  • nenad

    4. septembar 2016 | 15:26

    Da nismo proterali istinu, svi učesnici incidenta bi išli na poligraf u direktnim video prenosu. Ko neće na javno ćaskanje za časne, mogao bi da ide na društveno korisan rad i razgovore sa psihologom, sve dok ne pristane. Tada bi imali samo jednu istinu!

  • Roki balboa

    4. septembar 2016 | 15:20

    Da se brani od naprednjaka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA