UJNA MONSTRUM JE UBILA MALOG LAZARA I ZAKOPALA GA: U zatvoru ju je stigla stravična kazna

Telo dvogodišnjeg Lazara Rebića, koji je ubijen u mestu Donja Kamenica, kod Zvornika, nađeno je u gustoj šumi kod tog sela, gde je bilo zamotano u komade odeće i najlonsku kesu, a zatim zatrpano zemljom, preko koje je nabacano kamenje

  • 3

Fati Durak (34), osumnjičenoj za monstruozno ubistvo dečaka Lazara Rebića iz okoline Zvornika, život se pretvorio u pakao u pritvorskoj jedinici Kazneno-popravnog zavoda Bijeljina, gde je pritvorena odlukom bijeljinskog Okružnog suda.

 

KAMERE SNIMILE MOMENAT KAD JE MALA JANA UHVATILA ruku koja ju je odnela u smrt! (FOTO)

 

Nju terete da je zajedno sa nevenčanim suprugom Mijatom Stankićem (38) ubila njegovog dvogodišnjeg sestrića.

 

- Ona celu situaciju jako teško podnosi. Izražava žaljenje zbog svega što joj se dešava, ali i zbog onoga što se o njoj govori - priča sagovornik "Nezavisnih", koji je Durakovu viđao nakon što joj je određen pritvor. Za nju je to, kako se komentariše po bosanskim portalima, najveća kazna koju je mogla dobiti - nemirna savest.

 

Na pitanje da li joj je teško zbog osuda javnosti ili zbog smrti dečaka, naš izvor nije želeo da da konkretan odgovor.

 

"Mogu samo da vam potvrdim da teško podnosi sve ono što joj se dogodilo. Nemojte da vam iznosim detalje", naglašava naš sagovornik.

 

Foto-ilustracija: Telegraf

Foto-ilustracija: Telegraf

 

Đorđe Vasić, advokat Fate Durak, potvrdio je za "Nezavisne" da je odbijena njegova žalba na odluku Okružnog suda Bijeljina, a koji je osumnjičenoj odredio jednomesečni pritvor.

 

"To znači da ostaje u pritvoru koji može trajati do 22. septembra", precizirao je Vasić.

 

Istovremeno, i iz Okružnog suda Bijeljina potvrđeno nam je da je žalba advokata odbačena, te da Durakova ostaje u pritvoru.

 

Telo dvogodišnjeg Lazara Rebića, koji je ubijen u mestu Donja Kamenica, kod Zvornika, nađeno je u gustoj šumi kod tog sela, te je ekshumirano, nakon čega je utvrđeno da je bilo zamotano u komade odeće i najlonsku kesu, a zatim zatrpano zemljom, preko koje je nabacano kamenje.

 

Telo je nađeno u blizini kuće u kojoj je dečak živeo sa ujakom Stankićem i njegovom nevenčanom suprugom Fatom Durak, koji su, po podacima iz policije, osumnjičeni za teško ubistvo.

 

Mali Lazar, podsetimo, ima i jednogodišnjeg brata, a majka ih je napustila. Deca su dodeljena ocu, a on ih je, pošto radi, poverio tašti, koja je bolesna, pa su ih čuvali ujak i ujna, za koje poznanici kažu da su skloni alkoholu.

 

(Telegraf.rs / Nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosna

    7. septembar 2016 | 21:20

    Dabogda nikad nemala mira nigdje zivotinjo jedna!! Jadno djete siroce napaceno bez majke??? Ti daga ubijes skojim pravom!!??? Nedajte joj ni advokata nek crkne u samicu je zatvorite toje zena monstrum!!!

  • Nira

    7. septembar 2016 | 17:44

    Tek je početak šta će joj se sve dešavati njena savjest je za nju najveće kazna,samica i mračne noći da je slike malog dječaka progone dok je živa!

  • Maja

    7. septembar 2016 | 17:02

    Cuj,njoj je tesko???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA